A. Enggaard vil bygge 750 lejligheder ved ringvejen i Aarhus

A. Enggaard har købt Starks lager- og distributionscenter i Aarhus ved Ringvejen og vil rive bygningerne ned for i stedet at bygge 750 boliger. Det skriver Aarhus Stifttidende.

Området ligger i forlængelse af Ceres Byen, hvor A. Enggaard er i gang med flere projekter.

Hele bydelen omkring det gamle Ceres-bryggeri samt Søren Frichs Vej er under udvikling og området skal huse en stor del af de mange nye boliger, som byrådet arbejder på at have klar til de nye aarhusianere, som de regner med, at urbaniseringen vil føre med sig.

– Det bliver en klassisk karré-bebyggelse med gårdrum og i fem-seks etager. En enkelt bygning tættest på Ringgadebroen kan komme op i 10-12 etager, siger Peter Thorsgaard, der er afdelingschef i A. Enggaard, til avisen.

SIDSTE CHANCE: Torsdag den 7. december holder Estate Media Erhvervs- og boligmarkedet i Aarhus. Hør blandt andet rådmand Kristian Würtz, Bente Lykke-Sørensen og Erik Andresen fortælle om de seneste udviklinger i markedet og udbuddet af nye investeringsområder.

Læs også: Aarhus Byråd vedtager ny plan for brokvarter ved Søren Frichs Vej

Læs også: Aarhus Kommune klar til grundsalg for 3-cifret millionbeløb i Sydhavnskvarteret

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder