Martin Kjær går fra Sweco til MT Højgaard

Som sektionsdirektør for anlæg og beton i Vestdanmark skal Martin Kjær sikre den fortsatte vækst og udvikling, som MT Højgaard oplever inden for byggeri og anlæg, hvor virksomheden i øjeblikket arbejder med projekter indenfor supersygehuse, boligbyggeri, datacentre, højhuse, broer, havne etc.

Helt uvant bliver den nye arbejdsplads dog ikke. Martin Kjær kommer nemlig fra en stilling som regionsdirektør for Sweco Vestdanmark. I Sweco har han siden 2002 opnået en bred erfaring fra ind- og udland og har blandt andet arbejdet med broer, supersygehuse, domicil- og boligbyggeri samt været en del af ledelsesgruppen, som har arbejdet med udvikling af projekt/- og procesledelse samt IKT/BIM hos Sweco.

– Jeg ser MT Højgaard som en yderst spændende virksomhed, der er i stand til at løfte alle former for projekter, uanset størrelse, inden for bygge- og anlægsbranchen. Efter 16 år i rådgiverbranchen var det meget interessant for mig at komme over på den anden side af bordet hos en entreprenør, og jeg er sikker på, at MT Højgaard er det helt rigtige valg for mig. Det er en virksomhed, der både er innovativ, på forkant med den teknologiske udvikling, en attraktiv samarbejdspartner og garant for kvalitetsbyggeri, siger Martin Kjær.

Læs også: Lars Winther bliver ny projektudviklingschef i MT Højgaard

Læs også: Swecos q3-regnskab halter efter sidste år, men 2017 er stadig på vej mod endnu rekordår

Læs Estate Magasin nr. 3 2015 om Martin Kjærs syn på rådgiverne og entreprenørers roller i forbindelse med hospitalsbyggerierne





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder