Glostrup - Estate Media
(foto: Bonava)

Bonava lukker salg i Glostrup efter salg af 24 udlejningsboliger til privat investor

Egehusene, som boligprojektet hedder, består af fire punkthuse med i alt 48 lejligheder, hvoraf halvdelen af boligerne nu er solgt til en privat investor.

Det sker mindre end seks måneder efter købet af grunden på Stadionvej i Glostrup, hvilket giver stor tilfredshed hos Bonava.

– En reduceret projektgennemløbstid og et styrket investorsalg er to af vores strategiske målsætninger, og med Egehusene opnår vi begge dele, siger Torben Modvig, administrerende direktør i Bonava.

– Der er en vedholdende interesse for det danske boligmarked blandt både private og institutionelle investorer. Stigende priser i København sender køberne til omegnsbyerne på jagt efter en god handel, og det er salget af Egehusene et godt eksempel på, siger Claus Skytte, regionschef og ansvarlig for investorsalg i Bonava Danmark.

Egehusene er tegnet af Danielsen Architecture, og Bonava forventer at igangsætte byggeriet af alle fire punkthuse i år. De resterende 24 lejligheder sælges til private, og hele projektet forventes at være klar til indflytning til vinteren 2018/2019.

Læs også: Claus Skytte tilbage som regionschef i Bonava Danmark

Læs også: Bonava bygger 48 ejerlejligheder i Glostrup





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder