Estate Media –

Nyheder – Danmark

PFA skyder 200 millioner kr. i hotelprojekt på Islands Brygge

Pensionsselskabet PFA har overtaget en klassisk ejendom på Gullfossgade i det populære københavnske havnekvarter Islands Brygge. Efter en proces med at finde den helt rigtige lejer er der netop sat sidste punktum i en aftale, som betyder, at ejendommen i fremtiden kommer til at huse et 6-etagers hotel drevet af hotelkæden Guldsmeden Hotels.

Martin Burlund

tirsdag 14. november 2017 9:35

Den samlede investering er på ca. 200 mio. kr. inklusiv en projekteret ombygning. Ejendomsdirektør i PFA Michael Bruhn glæder sig over at overtage den centralt beliggende ejendom og ser samtidig frem til arbejdet med ombygningen i samarbejde med Guldsmeden Hotels.

– Islands Brygge er et område, der gennem de seneste 10-15 år har gennemgået en fantastisk udvikling, og det er nu et særdeles attraktivt kvarter tæt på grønne og rekreative områder samt vandet, men det er samtidig placeret i epicenteret af storbyens pulserende liv. Der er fortsat grobund for fremgang og vækst i området, og det vil blive afspejlet i udviklingen på ejendomsmarkedet i fremtiden. Desuden bliver Islands Brygge et stadig mere attraktivt sted at drive forskellige typer af erhvervsvirksomhed, siger Michael Bruhn.

Det kommende hotel på Gullfossgade bliver på 7.159 kvm og kommer til at rumme godt 200 værelser. Der er ved overtagelsen tegnet en lang lejekontrakt med Guldsmeden Hotels, der bl.a. også har hoteller i Oslo, Reykjavik, Menton i Sydfrankrig samt fem andre hoteller i København, ét i Aarhus samt et i Berlin, som åbner ultimo 2017. Arbejdet med at konvertere bygningen til hotel med restaurant etc. ventes at begynde i foråret 2018, og hotellet er efter planen klar til de første gæster i 2019.

– Ejendommen er et godt supplement til vores eksisterende portefølje af erhvervsejendomme, og vi vurderer, at der, både på grund af beliggenheden og den ved åbningen nyrenoverede stand, vil være stor efterspørgsel på værelserne og dermed et godt driftspotentiale på sigt. På samme vis passer det trendy, stilsikre og uhøjtidelige koncept bag Guldsmeden Hotels perfekt ind i det det moderne storbymiljø på Islands brygge. Vi overbevist om, at den nye ejendom i vores erhvervsejendomsportefølje vil bidrage til et stabilt, langsigtet afkast for vores pensionskunder, siger Michael Bruhn.

Hos Guldsmeden Hotels ser indehaver Marc Weinert frem til det forestående arbejde, inden Guldsmeden endelig kan rykke ind i de nye rammer.

– Vi glæder os til samarbejdet med PFA, og til for første gang at være inde over en ombygning fra bunden, hvor vi kan miljøoptimere på energiforbruget, bl.a. med genbrug af badevand. Vores drift har altid været fokuseret på bæredygtighed, og nu kan en af vores bygninger også følge med de grønne ambitioner. Vi ser også frem til at blive en del af det levende miljø på Bryggen, og til at bidrage til lokalstemningen med vores afslappede livsnyder-gen. Vi er så spændte på at få Bryggen Guldsmeden ind i familien, siger Marc Weinert.

Læs også: Nye pensionskassetider: PFA udbyder netop færdigrenoveret strøgejendom i struktureret proces

Læs også: Finlands største pensionskæde stempler ind i Danmark med nyt hotelprojekt

Kommentarer

Seneste nyt

Dades sælger Codanhus for 1,4 milliarder kr. til svensk investor

Ejendom, Transaktioner / fredag 16. februar 2018

Heimstaden køber Valsehuset i Valby for 340 millioner kr.

Ejendom, Transaktioner / fredag 16. februar 2018

Bruuns Galleri er mest veldrevne shoppingcenter i Steen & Strøms portefølje

NYHEDER DANMARK / fredag 16. februar 2018

Stigning i omsætning og resultat i 2017 giver rekordregnskab hos Bravida

Regnskab og resultater / fredag 16. februar 2018

PFA sælger 5.800 kvm tidligere Rambøll-domicil i Esbjerg til boligudvikler

Ejendom, Transaktioner / torsdag 15. februar 2018

Danske opkøb gør 2017 til et rekordår for Wihlborgs

Regnskab og resultater / torsdag 15. februar 2018

Kommende konferencer

Tirsdag den 20. februar kl. 09:00

Innovation og disruption i byggeriet

Tirsdag den 27. februar kl. 09:00

Due diligence

- ved køb og salg af fast ejendom

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland