Adm. direktør Pradeep Pattem, Park Street Nordicom. Foto: Park Street Nordicom

Park Street Nordicom lægger administration af 247.000 kvm hos Lea Ejendomspartner

Lea Ejendomspartner skal stå for ejendomsadministrationen af hele Park Street Nordicoms ejendomsportefølje, der består af 55 ejendomme med samlet areal på 247.000 kvm og er beliggende over hele Danmark. Lea er en del af EDC Poul Erik Bech-koncernen.

Park Street Nordicom samarbejder med Xplore Markets om udviklingen af teknologiske løsninger til optimering af porteføljestyring, administration og rapportering. Lea bidrager med sin ekspertise på området til det igangværende projekt. Park Street Nordicom og Lea Ejendomspartner ønsker et tæt samarbejde om lejerne og om at skabe øget værdi i ejendomsporteføljen.

– Anvendelsen af teknologi og dataanalyse vil klart påvirke og forme markedet for ejendomsinvesteringer og kontrollen heraf. Leas fleksible tilgang og erfaring med ejendomsadministration er et perfekt match med vores ambitioner om at bygge en ”best in class” ejendomsinvesteringsplatform. Jeg er sikker på, at vores fælles indsats vil give væsentlige operationelle effektivitetsforbedringer i vores ejendomsportefølje, siger Pradeep Pattem, CEO i Park Street Nordicom.

Ejendomssektoren undergår store forandringer drevet af forbedringer i teknologien og digitalisering, der bidrager med væsentlige forbedringer til, hvordan man styrer sine aktiver og hvordan investorerne skal agere.

– Vi er rigtigt glade for de muligheder, der ligger i det strategiske partnerskab. Vi ser frem til samarbejdet om udviklingen af nye værktøjer til forbedring af ejendomsadministration og rapportering til vores kunder, siger Troels Riis Poulsen, adm. direktør i Lea Ejendomspartner.

Lea Ejendomspartner er Danmarks 6. største ejendomsadministrationsselskab. Troels Riis Poulsen tiltrådte i august som ny adm. direktør.

Læs også: Park Street Nordicom får ny adm. direktør og bestyrelsesformand

Læs også: Nordicom ændrer navn til Park Street Nordicom





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder