Estate Media –

Nyheder – Danmark

Rambøll indvier nyt hovedsæde til 350 medarbejdere

350 medarbejdere indenfor olie og gas, energi, byggeri, transport, vand, og miljø og sundhed rykker ind i Rambølls nye domicil tæt på centrum i Esbjerg. Det skal skabe synergier at have de forskellige områder samlet på de 11.000 kvm.

Martin Burlund

søndag 29. oktober 2017 16:58

Esbjerg har fået nyt vartegn med indvielsen af Rambølls nye topmoderne domicil, som danner indgang til indre by med sit markante udseende og beliggenhed på toppen af Bavnehøj. Bygningen vil huse medarbejdere fra forretningsområderne inden for olie og gas, energi, byggeri, transport, vand, og miljø og sundhed. Bygningen er med 11.000 kvm et af de største kontorer i Rambøll-koncernen.

– Det er en stor glæde, at vi nu kan flytte ind i vores nye, moderne domicil i Esbjerg. At Rambøll i Esbjerg nu er samlet under ét tag betyder, at vi kan skabe et endnu stærkere og mere dynamisk, fagligt miljø med større synergier mellem forretningsenheder til gavn for både kunder og medarbejdere, siger John Sørensen, adm. direktør i Rambøll Olie & Gas.

Med syv etager fordelt på tre vinger med et samlet atrium i midten og tagterrasse med udsigt over by og havn sætter bygningen nogle funktionelle og moderne rammer for et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor medarbejderne får plads til at udfolde sig. Hele bygningen bindes sammen af det store, åbne atrium, der samler bygningens forskellige fløje med sine gangbroer og skaber et lysindfald til inspiration for både gæster og medarbejdere.

– Vi havde et stort ønske om at være tæt på vores kunder, men samtidig skulle det også give fornuft ud fra et brandingsynspunkt, hvor vi er synlige, siger John Sørensen, og peger på tilgængeligheden for medarbejderne, gåafstand til banegården og nem adgang til motorvejen, som en del af begrundelsen for valg af beliggenheden.

Rambøll tog i oktober 2015 det første spadestik til bygningen, som er udviklet i samarbejde med entreprenør- og ejendomsudviklingskoncernen CASA med PFA Ejendomme som investor. Arkitektarbejdet er udført af Pluskontoret Arkitekter og Transform Arkitekter, mens den rådgivende ingeniør ikke overraskende har været Rambøll selv.

Bæredygtighed har været et nøgleord for designet af bygningen

– Fra projektets begyndelse har der været fokus på at opnå DGNB-certificering, som evaluerer bygninger inden for miljømæssig, økonomisk, social, teknisk og proceskvalitet. Da bæredygtighed har været en integreret del af processen, forventer vi at opnå DGNB Guld. Indbydende omgivelser og et sundt indeklima er vægtet højt i designet, og der har været særligt fokus på materialevalg med lav miljøbelastning, siger John Sørensen.

Læs også: 2000 medarbejdere har ingen faste pladser i det nye Nordea-hovedkvarter

Kommentarer

Seneste nyt

Ugen i Ejendom: Politianmeldelse bør føre til selvransagelse i branchen

Ugen i ejendom / lørdag 23. juni 2018

Investor køber tidligere DR-ejendom på 33.655 kvm

Transaktioner / fredag 22. juni 2018

Casa forfremmer 2 udviklere til direktører

Entreprenører, Virksomheder og mennesker / fredag 22. juni 2018

1 ud af 3 tror ikke ledelsen i ejendomsbranchen er digital kompetent

PropTech / fredag 22. juni 2018

Ejer får lov til at udvide shoppingcenter med 19.000 kvm

Butik, Investering / fredag 22. juni 2018

Succesfuldt fransk hotelkoncept vil gerne ekspandere i Danmark

Pluss, Hotel / torsdag 21. juni 2018

Kommende konferencer

Tirsdag den 14. august kl. 09:00

Persondataforordningen

- erfaringer med GDPR i ejendomsbranchen

Torsdag den 16. august kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge

- Udvikling og investering

Jobs

Jobmarked

 

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland