Zleep starter nyt hoteloperatørfirma som skal drive Marriott-hotel

Når designhotellet Moxy åbner op for 228 værelser i slutningen af næste år, vil det være med Core Hospitality som operatør. Core Hospitality er en helt ny spiller på markedet for hoteloperatører, men folkene bag er på ingen måde nye.

Det er den ihærdige hoteliværksætter Peter Haaber, der står bag Zleep Hotels, som har startet med det nye navn for at udnytte synergier mellem Core Hospitality og Zleep.

– Vi har gennem længere tid vidst, at Zleep ville ind på andre markeder end hoteller i økonomiklassen. Derfor er det logisk, at vi nu lancerer Core Hospitality for at drive hoteller med andre brands end Zleep. Operatørdelen kommer til at blive en værdiskabende tilføjelse til Zleeps regnskaber for fremtiden, siger Peter Haaber, adm. direktør for Zleep og nu også Core Hospitality.

Bag Moxy-navnet står Marriott og Inter Hospitality, som er en del af Ikea-gruppen. Moxy er hoteller med typisk 150-200 senge, der har en ‘Ikea’-tilgang med præfabrikerede værelser komplet med fladskærme etc. Moxy har 23 hoteller i USA, Europa og Asien, men over dobbelt så mange er i gang med at blive opført.

Læs også: ATP Ejendomme bygger hotel og 150 boliger for 600 millioner kr. i Ørestad

Læs også: PFA og Momentum+ bygger 10.200 kvm. hotel og boliger på Markedspladsen i Hillerød

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje