Kronen i Vanløse vil trække kunderne væk fra internettet med hygge, liv og oplevelser

For enden af metrolinjen midt i Vanløse ligger Kronen, det nye butikscenter, der ønsker at kombinere uderum og et summende restaurationsliv med en inspirerende indkøbsoplevelse i centeret. Centeret, der åbner lige ved metro- og S-togsstationen, bliver det første af sin slags i Danmark og skal med boliger på de øverste etager være med til at skabe endnu mere liv i området.

– Det har været spændende at arbejde med Kronen, da kombinationen af inde og ude er helt unik for et dansk center. Det har eksempelvis betydet, at vi skulle finde et mix af restaurationer og butikker, der kan friste både borgerne i Vanløse og pendlere fra stationen til et besøg i centeret, siger Ole Hammershøj, Senior Director, Head of Retail, CBRE.

Og med en udlejningsgrad på 97 procent er både Solstra og CBRE godt tilfredse.

– Vi glæder os over, at Solstras udlejningschef i samarbejde med CBRE er lykkes med at tiltrække så mange gode lejere til et center, der fra første dag bliver levende og fyldt med et væld af oplevelsesmuligheder i både butikker og restauranter, siger Allan Plambæk Madsen, projektudvikler hos Solstra Capital Partners, der sammen med engelske Tristan Capital Partners ejer og har udviklet Kronen.

Kronen er et godt eksempel på en global tendens inden for detail, hvor muligheder for oplevelser kombineres med shopping. Og med etableringen af et torv i direkte forbindelse til Vanløse Metro og S-togsstation samt en stor sydvendt terrasse er Kronen designet med henblik på at skabe oplevelser for de besøgende.

– Vi har i de senere år set, at internethandlen eksploderer mens detailhandlen stagnerer. Den udvikling forsøger man flere steder at udfordre – enten via innovative concept stores, et større fokus på service og æstetikken i oplevelsen og i et mix med restaurationer. Det er den summende stemning af liv, vi sælger, den får du ikke foran skærmen i sofaen. Kronen bliver Vanløses nye mødested, siger Ole Hammershøj.

Der er kun et enkelt punkt, der nager Ole Hammershøj.

– Vi er faktisk rigtig stolte af resultatet, men vi ville gerne have haft en lingeri-butik og en cykelhandler med om bord. Det ville have været – ja, den sidste krone på værket, siger han, og bemærker, at der lige præcis stadig er plads, hvis nogen skulle få lyst.

Kronens nye butikker og restauranter udgør cirka 60 lejemål fordelt på 24.000 kvadratmeter.

Centeret åbner på torsdag den 12. oktober.

Læs også: Nabobutikscentre følger udviklingen i Vanløses nye 27.000 kvm butikker og spisesteder

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder