Estate Media –

Nyheder – Danmark

Kronen i Vanløse vil trække kunderne væk fra internettet med hygge, liv og oplevelser

Når Vanløses nye center Kronen Vanløse slår dørene op på torsdag – med en udlejningsgrad på 97 procent – præsenteres et nyt centerkoncept med uderummet som stemningsskaber. Erhvervsmægleren CBRE har sammen med Solstra Capital Partners stået for at tiltrække og skabe det rette lejermix, der matcher det nye koncept.

Martin Burlund

tirsdag 10. oktober 2017 13:04

For enden af metrolinjen midt i Vanløse ligger Kronen, det nye butikscenter, der ønsker at kombinere uderum og et summende restaurationsliv med en inspirerende indkøbsoplevelse i centeret. Centeret, der åbner lige ved metro- og S-togsstationen, bliver det første af sin slags i Danmark og skal med boliger på de øverste etager være med til at skabe endnu mere liv i området.

– Det har været spændende at arbejde med Kronen, da kombinationen af inde og ude er helt unik for et dansk center. Det har eksempelvis betydet, at vi skulle finde et mix af restaurationer og butikker, der kan friste både borgerne i Vanløse og pendlere fra stationen til et besøg i centeret, siger Ole Hammershøj, Senior Director, Head of Retail, CBRE.

Og med en udlejningsgrad på 97 procent er både Solstra og CBRE godt tilfredse.

– Vi glæder os over, at Solstras udlejningschef i samarbejde med CBRE er lykkes med at tiltrække så mange gode lejere til et center, der fra første dag bliver levende og fyldt med et væld af oplevelsesmuligheder i både butikker og restauranter, siger Allan Plambæk Madsen, projektudvikler hos Solstra Capital Partners, der sammen med engelske Tristan Capital Partners ejer og har udviklet Kronen.

Kronen er et godt eksempel på en global tendens inden for detail, hvor muligheder for oplevelser kombineres med shopping. Og med etableringen af et torv i direkte forbindelse til Vanløse Metro og S-togsstation samt en stor sydvendt terrasse er Kronen designet med henblik på at skabe oplevelser for de besøgende.

– Vi har i de senere år set, at internethandlen eksploderer mens detailhandlen stagnerer. Den udvikling forsøger man flere steder at udfordre – enten via innovative concept stores, et større fokus på service og æstetikken i oplevelsen og i et mix med restaurationer. Det er den summende stemning af liv, vi sælger, den får du ikke foran skærmen i sofaen. Kronen bliver Vanløses nye mødested, siger Ole Hammershøj.

Der er kun et enkelt punkt, der nager Ole Hammershøj.

– Vi er faktisk rigtig stolte af resultatet, men vi ville gerne have haft en lingeri-butik og en cykelhandler med om bord. Det ville have været – ja, den sidste krone på værket, siger han, og bemærker, at der lige præcis stadig er plads, hvis nogen skulle få lyst.

Kronens nye butikker og restauranter udgør cirka 60 lejemål fordelt på 24.000 kvadratmeter.

Centeret åbner på torsdag den 12. oktober.

Læs også: Nabobutikscentre følger udviklingen i Vanløses nye 27.000 kvm butikker og spisesteder

 

Kommentarer

Seneste nyt

Her er Danmarks PropTech-miljø

PropTech / onsdag 21. august 2019

Alma Property Partners åbner kontor i Danmark med ny landechef

Investering, Virksomheder og mennesker / onsdag 21. august 2019

Almen boligforening bygger 226 boliger i Carlsberg Byen

Bolig, Byggeri, Investering, København / onsdag 21. august 2019

Kullegaard finder nye direktører og udvider ejerkredsen

Arkitektfirmaer, Virksomheder og mennesker / onsdag 21. august 2019

Scandinavian Shopping Center Partners køber jysk center med 35 butikker

Pluss, Investering, Retail, Transaktioner / tirsdag 20. august 2019

Niam sælger 16.000 kvm til Region Hovedstaden

Pluss, Investering, København, Transaktioner / tirsdag 20. august 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Property manager/ejendomsadministrator

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland