(Foto: Nordea Ejendomme)

Nordea Ejendomme vinder designpris for nyt kontorkoncept

I august 2017 lancerede Nordea Ejendomme Our Office – et nyt kontorfællesskab i Københavnsområdet for startups, små og mellemstore virksomheder. Kontorfællesskaberne er både i indretning og kommunikationsdesign inspireret af fordelene ved fællesskabet – og tanken om samarbejde på tværs af brancher er også, hvad der har banet vej til at lande en af designpriserne til Red Dot Award.

Og hvorfor netop fællesskabet har været driveren for Our Office-konceptet, uddyber Henrik Steenstrup, vicedirektør i Nordea Ejendomme, med blandt andet fællesskabets fleksibilitet.

– Our Office åbner døren for, at små og mellemstore virksomheder kan blive en del af et større fællesskab. Et fællesskab som samler og skaber noget mere for den enkelte. Samtidig imødekommer Our Office markedets efterspørgsel efter fleksible kontorløsninger. Vores lejere har taget godt imod konceptet, og vi håber på at skabe merværdi og optimale betingelser for vækst gennem det nye setup, siger Henrik Steenstrup.

Nordea Ejendomme har udviklet kommunikationsdesignet til Our Office sammen med B2B-bureauet Pravda, og kardinalpunktet i det samarbejde har været at skabe sammenhæng mellem den overordnede strategi, design og kommunikation.

Designet til Our Office er blevet tildelt en Red Dot Award i kategorien Communication Design 2017 blandt mere end 8000 indsendelser fra 50 lande. Det er en anerkendelse, som Pravdas kreative direktør, Michael Bechara Eg, er rigtig godt tilfreds med.

– Det resultat, vi har opnået sammen med Nordea Ejendomme, understreger, at godt samarbejde er nøglen til succes. Red Dot er en gigant inden for designawards, og det er altid interessant at være en del af noget banebrydende. Nordea Ejendomme har skabt et gennemført kontorkoncept, som kommer til at sætte rammerne for faglig udvikling og branchesamarbejde i dansk erhvervsliv. Pravda har sat strøm til identitet og kommunikation, og at det arbejde har kastet en international designpris af sig, er vi rigtig stolte af, siger Michael Bechara Eg.

Læs også: Cushman Wakefield RED får 4 Euromoney Awards





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder