(visualisering)

38.000 kvm erhvervsbyggegrunde langs Helsingørmotorvejen ved DTU udbydes

Lyngby-Taarbæk Kommune udbyder nu byggegrunde i et areal på cirka 12.000 kvm i Tracéet Nord langs Helsingørmotorvejen til salg. Arealet er opdelt i to delområder, C Nord 3 og C Nord 4. Der kan afgives tilbud på køb af hele eller dele af arealet.

Området vil kunne bebygges med maksimalt 38.000 etagemeter. Der vil være mulighed for en varieret anvendelse af ejendommen til videnserhverv, offentlig service og offentlig administration, P-hus og tekniske anlæg.

Lyngby-Taarbæk Kommune arbejder mod realiseringen af Vidensby-strategien. Tilbudsgiver kan derfor angive, hvorledes et projekt på området kan indpasses i den fælles strategi for Vidensbyen.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder