Århus Byråd udskyder valg af ny Teknik- og Miljødirektør og udpeger midlertidigt Rambøll-direktør

Der er politisk enighed om, at ansættelsen af en ny, blivende direktør for Teknik og Miljø udskydes til, at det er besluttet, hvem der skal være rådmand for Teknik og Miljø i den nye byrådsperiode.

Erik Møberg er 59 år og uddannet cand.oecon. Udover mere end 20 år i Rambøll Management Consulting som managementkonsulent har han haft ansættelser i det daværende Nordjyllands Amt og Aarhus Kommune.

– Jeg er glad for, at Erik Møberg har sagt ja til at træde til som midlertidig direktør for Teknik og Miljø. Han har masser af erfaring med organisationsudvikling og varetagelsen af komplekse opgaver. Samtidig har han erfaringer fra både det offentlige og det private erhvervsliv, som Teknik og Miljø vil have stor gavn af i de kommende måneder, siger Kristian Würtz, rådmand for Teknik og Miljø.

Der er kommunalvalg d. 21. november.

Læs også: Rådmand i Aarhus: – Jeg har mistet tilliden til direktøren for Teknik og Miljø





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder