(Foto: KT Erhvervsbyg)

KT Erhvervsbyg får ordre på 4600 kvm nyt domicil i Odense

En byggebranche i forandring giver nye og skrappere krav til leverandører, der forventes at levere hurtigere og mere fleksibelt. Dette stiller også krav til faciliteterne, og det har Danmarks største grossist indenfor plastrør, Scanpipe, taget konsekvensen af med opførelsen af et nyt domicil.

Domicilet er 4600 kvm stort og skal opføres af KT Erhvervsbyg. Byggeriet foregår på den anden side af vejen i forhold til virksomhedens nuværende adresse på Holkebjergvej 150 i Odense og forventes at stå færdigt i april 2018.

For godt en måned siden lancerede Scanpipe sit nye leveringskoncept, som garanterer håndværkerne deres bestilte varer væsentligt hurtigere. Byggeriet skal blandt andet gøre det muligt for Scanpipe at rykke hurtigt ud med deres løsninger. Den hurtige udrykning er en grundlæggende præmis for byggeriet – og derfor tænkt ind fra starten af bygherren og dennes logistikrådgiver ”Logi Systems”.

– Kombinationen af produktion, lager og kontorer går virkelig op i en højere enhed her, så varerne kan komme afsted uden forsinkelser. Samtidigt har de sørget for, at byggeriet er placeret, så det er let at udvide, hvis væksten fortsætter for Scanpipe, siger Per Henriksen, partner i KTerhvervsbyg A/S.

Læs også: Virksomheder fokuserer på at leje frem for at eje





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder