(foto: Rambøll)

Rambøll vinder byudviklingskontrakt i Abu Dhabi til 200 millioner kr.

Makers District bliver et byområde på 18 hektar med totalt 250.000 kvm byggeri bestående af hoteller, boliger, kontorlokaler og detailhandel, når det står færdigt i 2020. Byområdet er designet til at dyrke kreativiteten blandt unge, uafhængige kunstnere, designere og håndværkere i området.

Rambøll er valgt som totalrådgiver af ejendomsudvikleren IMKAN på første fase af Makers District og vil over en treårig periode levere alle designdiscipliner og byggeledelse i forbindelse med opførelsen af de 250.000 kvm byggeri. I opførelsen vil Rambøll arbejde tæt sammen med arkitektfirmaerne BIG og hollandske MVRDV, som har udviklet det arkitektoniske koncept.

– Dette er et stort og vigtigt projekt for vores team i Mellemøsten. Vores byggeridivision er i forvejen involveret i adskillige højhusprojekter i regionen. At vi kan underskrive kontrakten på dette prestigefulde projekt cementerer vores position som en af de førende design og rådgivningsvirksomheder inden for byggeri, siger siger koncerndirektør Søren Holm Johansen.

Læs også: Rambøll vinder en stribe opgaver og øger halvårsresultatet for 2017





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder