(Foto: AI)

Gefion skal bygge hotel og ungdomsboliger ved Femøren for 800 millioner kr.

Gefion har købt en grund med bygninger for 150 millioner kr. af PFA Ejendomme. På grunden, som ligger ved Femøren på Amager, vil udviklingsselskabet bygge et hotel og ungdomsboliger. Det er første gang at Gefion skal bygge et hotel, mens at selskabet er erfarne indenfor udvikling af ungdomsboliger.

Området får et areal på 23.500 kvm mod de nuværende 17.500. Hotellet skal have 400 værelser, mens der skal blive plads til 350 ungdomsboliger, der forventes frasolgt, så snart de står færdige. Arkitektfirmaet AI står for at tegne projektet.

– Det er en meget attraktiv lokalisering både for hotelgæster med få minutter til lufthavnen og unge, der skal til uddannelse og sjov i byen. Der er to minutter til metrostationen Femøren, mens Amager Strandpark med Øresund og grønne områder også er tætte naboer til byggeriet, siger Henrik Nissen til Børsen.

Det er PFA Ejendomme, som indtil videre har ejet grunden, men de mener, at de umiddelbart kan få mere ud af at sælge grunden end ved at udvikle den selv.

– Vi har siddet og regnet på det. Hvis nogen er klar til at give mere for det, end vi selv kan få ud af det, er alt i princippet til salg hos os. Ingen ejendomme er så meget hjerteblod for os, at vi ikke kan sælge dem. Hvis vi kan skaffe vores kunder det bedste afkast, så gør vi det. Den pris, Gefion ville give, var et tilbud, som vi ikke kunne sige nej til. Det er den helt korte version, siger Michael Bruhn til Børsen.

Læs også: Gefion Group rejser 800 millioner kr. til den nye bydel Rødovre Port





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder