Adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark, Jannick Nytoft. Foto: Ejendomsforeningen Danmark

Ejendomsforeningen Danmark har fundet sin nye direktør

Ejendomsforeningen Danmark har ansat Jannick Nytoft som ny adm. direktør. Jannick Nytoft kommer fra en stilling som adm. direktør i Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening – i daglig tale DVCA, hvor han siden 2009 har været adm. direktør i DVCA, der er brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels.

– Jeg ser frem til samarbejdet med Jannick, som har stor ledelseserfaring fra sine tidligere jobs. Ejendomsforeningen Danmark er en veldrevet organisation i en positiv udvikling, hvor målet er at blive endnu mere åben, dynamisk og professionel. Jeg er personligt meget glad for, at Jannick har fundet stillingen som adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark interessant, siger bestyrelsesformand John R. Frederiksen, Ejendomsforeningen Danmark, der repræsenterer omkring 85 procent af det professionelle ejendomsmarked.

Med i rygsækken har den nye adm. direktør erfaringer fra tidligere jobs som politisk chef i PenSam, kommunikationschef i Plastindustrien i Danmark og som partner i en konsulentvirksomhed.

Desuden har Jannick Nytoft været viceborgmester i Albertslund.

Jannick Nytoft fortæller, at han altid har fundet ejendomsbranchen spændende.

– Ejendomsbranchen arbejder med central dansk infrastruktur, som vi alle på den ene eller anden måde bruger i vores hverdag. Ejendomsforeningen Danmark har mange udfordringer af relevans ikke bare for ejendomsbranchen men for hele samfundet. Med alle de centrale aktører repræsenteret, er Ejendomsforeningen Danmark et vigtigt middel til at sikre gode rammevilkår og samarbejde i branchen, siger Jannick Nytoft og fortsætter:

– Efter et rigtig godt forløb med formanden og forretningsudvalget, var jeg ikke i tvivl om, at der er potentiale for et godt samarbejde fremover. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Ejendomsforeningen Danmarks medlemmer, bestyrelse og sekretariat, siger han.

Forretningsudvalget består udover bestyrelsesformand John R. Frederiksen af adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen, Dades, adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Deas, og advokat Jens Anker Hansen, Quortrup Administration.

Jannick Nytoft er 45 år og uddannet cand.scient.pol. og journalist. Han afløser Torben Christensen, som overraskende stoppede i forbindelse med en bestyrelsesbeslutning, der blev offentliggjort 19. maj.

Læs også Torben Christensen stopper i Ejendomsforeningen Danmark

 

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder