Estate Media –

Nyheder – Danmark

Adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark, Jannick Nytoft. Foto: Ejendomsforeningen Danmark

Ejendomsforeningen Danmark har fundet sin nye direktør

Det bliver et ejendomsmæssigt forholdsvis ubeskrevet - men et meget erfarent - politisk og organisationsmæssigt,- menneske, der fremover skal varetage administratorer og ejendomsejeres interesser i markedets største organisation, Ejendomsforeningen Danmark.

Kamilla Sevel

fredag 8. september 2017 9:45

Ejendomsforeningen Danmark har ansat Jannick Nytoft som ny adm. direktør. Jannick Nytoft kommer fra en stilling som adm. direktør i Dansk Venturekapital- og Private Equity Forening – i daglig tale DVCA, hvor han siden 2009 har været adm. direktør i DVCA, der er brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels.

– Jeg ser frem til samarbejdet med Jannick, som har stor ledelseserfaring fra sine tidligere jobs. Ejendomsforeningen Danmark er en veldrevet organisation i en positiv udvikling, hvor målet er at blive endnu mere åben, dynamisk og professionel. Jeg er personligt meget glad for, at Jannick har fundet stillingen som adm. direktør i Ejendomsforeningen Danmark interessant, siger bestyrelsesformand John R. Frederiksen, Ejendomsforeningen Danmark, der repræsenterer omkring 85 procent af det professionelle ejendomsmarked.

Med i rygsækken har den nye adm. direktør erfaringer fra tidligere jobs som politisk chef i PenSam, kommunikationschef i Plastindustrien i Danmark og som partner i en konsulentvirksomhed.

Desuden har Jannick Nytoft været viceborgmester i Albertslund.

Jannick Nytoft fortæller, at han altid har fundet ejendomsbranchen spændende.

– Ejendomsbranchen arbejder med central dansk infrastruktur, som vi alle på den ene eller anden måde bruger i vores hverdag. Ejendomsforeningen Danmark har mange udfordringer af relevans ikke bare for ejendomsbranchen men for hele samfundet. Med alle de centrale aktører repræsenteret, er Ejendomsforeningen Danmark et vigtigt middel til at sikre gode rammevilkår og samarbejde i branchen, siger Jannick Nytoft og fortsætter:

– Efter et rigtig godt forløb med formanden og forretningsudvalget, var jeg ikke i tvivl om, at der er potentiale for et godt samarbejde fremover. Jeg glæder mig meget til samarbejdet med Ejendomsforeningen Danmarks medlemmer, bestyrelse og sekretariat, siger han.

Forretningsudvalget består udover bestyrelsesformand John R. Frederiksen af adm. direktør Boris Nørgaard Kjeldsen, Dades, adm. direktør Henrik Dahl Jeppesen, Deas, og advokat Jens Anker Hansen, Quortrup Administration.

Jannick Nytoft er 45 år og uddannet cand.scient.pol. og journalist. Han afløser Torben Christensen, som overraskende stoppede i forbindelse med en bestyrelsesbeslutning, der blev offentliggjort 19. maj.

Læs også Torben Christensen stopper i Ejendomsforeningen Danmark

 

 

Kommentarer

Seneste nyt

Klövern vækster 15 procent i 1. halvår

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / mandag 15. juli 2019

Bispegården i Aarhus solgt til lokalt ejendomsselskab

Aarhus, Investering, Transaktioner / mandag 15. juli 2019

International investor køber 74.000 kvm logistikejendomme

Pluss, Industri og logistik, Investering, Transaktioner / mandag 15. juli 2019

Borgere bygger og sælger 26 lejligheder i midtjysk flække

Bolig, Byggeri, Investering / mandag 15. juli 2019

Eurodan-huse runder 1 milliard kr. i omsætning og forventer mere vækst

Pluss, Regnskab og resultater, Bolig, Byggeri / mandag 15. juli 2019

Flere flytter fra end til København

Bolig, København / mandag 15. juli 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Executive Assistant

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland