Lilly har solgt Amagertorv 19 til en udenlandsk investor. Foto: Nybolig Erhverv.

Lilly sælger domicilejendom på Strøget for 222 millioner kr.

Ejendommen, som nu er solgt til en pris på 222 millioner kroner, består af i alt 2.369 kvm. fordelt på butiks- og kontorarealer med et væsentligt udviklingspotentiale i form af arealoptimering og eventuel boligkonvertering. Prisen er da også næsten 93.000 kr. per kvm.

Nybolig Erhverv København og Savills har rådgivet Lilly i salgsprocessen af Amagertorv 19.

– Med handlen af Amagertorv 19 ses en fortsættelse af tendensen, hvor investorerne efterspørger Strøgejendomme med udviklingspotentialer, hvor der er mulighed for at optimere driften bl.a. ved at udnytte sekundære arealer eller ved at konvertere kontorarealer til boliger, siger David Hauge, associate director i Nybolig Erhverv København.

Nybolig Erhverv København oplyser, at erhvervsmæglerfirmaet har en pipeline af projekter på Strøget, hvoraf der forventes flere handler afsluttet inden årets udgang.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder