Se de nominerede: Velkomstprisen i ejendomsbranchen

Estate Media Velkomstprisen gives til en ny virksomhed eller et initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdigt og interessant for branchens udvikling på den ene eller anden måde på forbilledlig vis.

De nominerede er:

Culture Workspace er en bevægelse mere end et kontor. Og på mere end en måde. ”Kontorhotellet” flytter nemlig hen, hvor ejendommen er ledig og både virksomheden og initiativet er nytænkende, innovativt og toneangivende for, hvorledes der opbygges et stærkt og visionært co-working space. Forretningsmodellen er eksponent for en ny bevægelse af lejere, der allerede er forud for udlejerne. Lejere som Culture Workspace vil blive dagsordensættende i de kommende års erhvervsbyggerier, og modellen kan skabe nye muligheder både for værdiskabelse, branding og økonomisk fortjeneste.

Branchen har i mange år lidt under, at det var uigennemskueligt, hvilke transaktioner, der blev gjort hvor og hvornår og ikke mindst til hvor meget. Men i 2017 har RED Property Advisers brudt igennem tågen og investeret i et værktøj, der giver klarhed over en stor del af investeringsmarkedet. På www.red.dk er data for samtlige handler i Danmark for perioden 2012 til i dag nu tilgængelige i aggregeret form.

Mikkel Søby kommer til at være en af dem, der er med til at sætte dagsordenen i ejendomsbranchen i de kommende år, som nytiltrådt formand for Ejendomstorvet.dk. På forholdsvis få år er Mikkel Søby gået fra at være menig erhvervsmægler i RED Property Advisers og Skanska til at overtage selvstændig forretning i Helsingør for kort tid efter at udvide til Hillerød, gå ind i bestyrelsen for alle erhvervsmæglere i Danmarks portal, Ejendomstorvet.dk, til nu at overtage formandsposten efter Robert Neble Larsen, der stoppede efter få år på posten. Branchen har brug for nye aktive profiler, og en af de nyeste ser ud til at blive Mikkel Søby.

Det har i mange år været en hæmsko for danske advokatfirmaer, at de på grund af danske regler ikke kunne indgå i egentlige internationale samarbejder. Men med ændrede rammevilkår skete det i 2017, at Lett blev en del af det internationale DLA Piper med kontorer i 40 lande. Nu skal frugterne høstes af samarbejdet ikke mindst i Norden, og det bliver spændende at se for branchen, hvordan rådgivningen dermed udvikler sig. En overraskende udvikling for Lett, der er en af Danmarks største advokatfirmaer og har 300 medarbejdere med ejendomsadvokaten Henrik Puggaard som managing partner i front.

Et af de største danske brands gjorde comeback i februar 2017, da Carsten Mindegaard, ejer og bestyrelsesmedlem i den danske byggesucces LM Byg, sammen med en investor og med støtte fra Vækstfonden og Danske Bank, kunne offentliggøre, at han relancerede Pihl & Søn. En virkelig spændende ny aktør i entreprenørbranchen, hvor flere bygherrer efterlyser flere bydere og firmaer til at byde ind på de mange store projekter, der er i pipelinen.

Se hele motivationen på alle nominerede og stem her senest den 20. august.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder