Estate Media Prisen: Årets forbillede 2017.

Her er de 5 nominerede til Årets forbillede

Estate Media Prisen uddeles til 5 kategorier ved festmiddagen på Ejendomsdagene den 31. august. I kategorien Årets Forbillede er følgende nomineret:

Rasmus Juul-Nyholm: Det danske administrationsmarked er præget af få store aktører. Rasmus Juul-Nyholm har på kort tid formået at opbygge en kompetent udfordrer af de eksisterende aktører og har via organisk vækst i dag over 100 medarbejdere. Rasmus Juul-Nyholm er samtidig en frontfigur i branchens fælles fremdrift også på den sociale front, hvor han har været initiativtager til at han, Henrik Dahl Jeppesen og Flemming Engelhardt for nylig løb stafettriathlon for at tiltrække unges opmærksomhed omkring branchen.

Gyrithe Saltorp: Gyrithe Saltorp har haft en imponerende karriere i både offentlige og private ejendomsselskaber inden hun i 2015 blev direktør i Bygningsstyrelsen. Gyrithe Saltorp nomineres til årets forbillede for sin ordentlige og dygtige måde at lede Danmarks største bygherre og lejer af kontorlokaler på med stor respekt for den enorme magt, styrelsen har. Forbilledligt såvel som vogter af det offentliges ressourcer som for branchens offentligt-private samarbejde.

Rune Kilden: Rune Kilden har for alvor slået sit navn fast som udvikler i Aarhus med Pakhusene, Strandbaren, Godsbanen, nyt Scandic hotel og vinder af udbuddet om et nyt Lighthouse højhus i samarbejde med forskellige investorer. Hans arbejde bygger på brugerdreven innovation i design og udvikling af det byggede miljø med stort fokus på både selve ejendomsudviklingen og livet mellem husene, og han er en flittig debattør, når det gælder alt, der vedrører byudvikling i Aarhus om det gælder Aros’ udendørs sprøjtemalingsskulpturer eller kommunens udbudsmodeller.

Klaus Kastbjerg: Klaus Kastbjerg er en af den type udviklere, der drives af stor kærlighed til gamle spændende bygninger og næsten altid tæt på vandet. Han er nomineret til prisen som en udvikler, der gennem mange år har været med til at skabe løsninger, der har sat så kraftige fingeraftryk, at de har rakt ud over det enkelte byggeri. Klaus Kastbjerg nomineres for sit engagement i at skabe ekstraordinære byggerier, som er forbilledligt for hele udviklerbranchen.

Tonny Nielsen: Tonny Nielsen tog en chance, da han brød ud af Aberdeen i foråret 2016 og skabte Fokus Asset Management med det mål at gøre det en lille smule bedre ved udelukkende at fokusere på ejendom. Det er nu et år siden, at Fokus Asset Management gik i luften med forvaltningen af ejendomsfonden Commercial Real Estate Denmark P/S (CRED), og det har ført til, at det danske marked har fået tilført en stor og professionel spiller.

Se alle og stem her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder