Estate Media –

Nyheder – Danmark

Estate Media Prisen: Årets forbillede 2017.

Her er de 5 nominerede til Årets forbillede

Afstemningen om hvem der skal have Årets Estate Media priser er i fuld gang. Næsten 2.000 har allerede stemt og i flere kategorier er afgørelsen meget tæt. Her kan du se de nominerede til den ene af de 5 priser Årets Forbillede. Vi præsenterer de øvrige kategorier i de kommende dage.

Kamilla Sevel

torsdag 10. august 2017 11:10

Estate Media Prisen uddeles til 5 kategorier ved festmiddagen på Ejendomsdagene den 31. august. I kategorien Årets Forbillede er følgende nomineret:

Rasmus Juul-Nyholm: Det danske administrationsmarked er præget af få store aktører. Rasmus Juul-Nyholm har på kort tid formået at opbygge en kompetent udfordrer af de eksisterende aktører og har via organisk vækst i dag over 100 medarbejdere. Rasmus Juul-Nyholm er samtidig en frontfigur i branchens fælles fremdrift også på den sociale front, hvor han har været initiativtager til at han, Henrik Dahl Jeppesen og Flemming Engelhardt for nylig løb stafettriathlon for at tiltrække unges opmærksomhed omkring branchen.

Gyrithe Saltorp: Gyrithe Saltorp har haft en imponerende karriere i både offentlige og private ejendomsselskaber inden hun i 2015 blev direktør i Bygningsstyrelsen. Gyrithe Saltorp nomineres til årets forbillede for sin ordentlige og dygtige måde at lede Danmarks største bygherre og lejer af kontorlokaler på med stor respekt for den enorme magt, styrelsen har. Forbilledligt såvel som vogter af det offentliges ressourcer som for branchens offentligt-private samarbejde.

Rune Kilden: Rune Kilden har for alvor slået sit navn fast som udvikler i Aarhus med Pakhusene, Strandbaren, Godsbanen, nyt Scandic hotel og vinder af udbuddet om et nyt Lighthouse højhus i samarbejde med forskellige investorer. Hans arbejde bygger på brugerdreven innovation i design og udvikling af det byggede miljø med stort fokus på både selve ejendomsudviklingen og livet mellem husene, og han er en flittig debattør, når det gælder alt, der vedrører byudvikling i Aarhus om det gælder Aros’ udendørs sprøjtemalingsskulpturer eller kommunens udbudsmodeller.

Klaus Kastbjerg: Klaus Kastbjerg er en af den type udviklere, der drives af stor kærlighed til gamle spændende bygninger og næsten altid tæt på vandet. Han er nomineret til prisen som en udvikler, der gennem mange år har været med til at skabe løsninger, der har sat så kraftige fingeraftryk, at de har rakt ud over det enkelte byggeri. Klaus Kastbjerg nomineres for sit engagement i at skabe ekstraordinære byggerier, som er forbilledligt for hele udviklerbranchen.

Tonny Nielsen: Tonny Nielsen tog en chance, da han brød ud af Aberdeen i foråret 2016 og skabte Fokus Asset Management med det mål at gøre det en lille smule bedre ved udelukkende at fokusere på ejendom. Det er nu et år siden, at Fokus Asset Management gik i luften med forvaltningen af ejendomsfonden Commercial Real Estate Denmark P/S (CRED), og det har ført til, at det danske marked har fået tilført en stor og professionel spiller.

Se alle og stem her

Kommentarer

Seneste nyt

Normal vil fortsætte succesen i Sverige med 100 nye butikker

Retail / onsdag 13. december 2017

Realdania: Der skal færre huse og flere mindre boliger i yderområder

Analyse / onsdag 13. december 2017

Field’s øger omsætningen på mad for fjerde år i træk efter satsning på restauranter

NYHEDER DANMARK / onsdag 13. december 2017

Den nye bydel Vinge giver kaos i Frederikssunds Kommunes økonomi

Byudvikling / onsdag 13. december 2017

Blackrock er tilbage i markedet – køber Danmarks 9. største center i Næstved

Retail, Transaktioner / onsdag 13. december 2017

K. G. Hansen skal bygge multihus til 140 millioner kr. i Billund Lufthavn

Byggeri / onsdag 13. december 2017

Kommende konferencer

Tirsdag den 16. januar kl. 09:00

AARHUS Due diligence

- ved køb og salg af fast ejendom

Torsdag den 25. januar kl. 09:00

Retail 2018

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland