(foto: Freja Ejendomme)

Staten udbyder 5 ejendomme i København K til en værdi af 387 millioner kr.

Bispetorvet 1-3, Købmagergade 44-46 og 50, Sankt Peder Stræde 19 og Studiestræde 34.

Hvis du mangler en ejendom i midten af København til din portefølje, har Københavns Universitet for nylig solgt fem af slagsen til Freja Ejendomme, som også er kendt som Statens Ejendomssalg.

Salgschef Per Kondrup fra Freja ejendomme oplyser, at man pt. er ved at klargøre salgsmaterialet for de 5 ejendomme og forventer, at ejendommene kan udbydes i slutningen af september.

– Ejendommene har vakt stor interesse i markedet – allerede inden de er sat til salg. Vi har overtaget ejendommene den 1. juli, så vores fokus ligger lige nu på at få analyseret og prissat ejendommene. Arbejdet tager et par måneder, så vi forventer ikke, at ejendommene bliver sat til salg før en gang til efteråret. Når det sker, vil salget ske i samarbejde med RED | Cushman & Wakefield 5, siger salgschef i Freja ejendomme Per Kondrup.

Alle ejendommene er opført omkring overgangen til det 20. århundrede og har senest været brugt til undervisningsformål for Københavns Universitet.

Købmagergade 44 har huset det teologiske fakultet, som nu er flyttet til Københavns Universitets humanistiske fakultet på Amager, Bispetorvet har primært været brugt til jurister ligesom Sankt Peder Stræde og Studiestræde.

Ejendommene er bogført til 386,7 millioner kr. i statsregnskabet.

Læs også Løkkes Copenhagen Towers-freebie vil koste knap 1 milliard kr. i husleje

Læs også Jacob Ulrik Sachse er ny adm. direktør i Gaihede

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder