Estate Media –

Nyheder – Danmark

(foto: By & Havn)

Carolina Benjaminsen ny adm. direktør i Ørestad Innovation City Copenhagen

Ørestad Innovation City Copenhagen har ansat Carolina Benjaminsen som Innovationsnetværkets første adm. direktør. Carolina Benjaminsen skal gøre Ørestad til det stærkeste knudepunkt for innovation, viden og kreativitet i Greater Copenhagen.

Martin Burlund

onsdag 2. august 2017 9:15

Den nystartede organisation Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC) er stiftet af aktører fra virksomheder, organisationer, uddannelses- og kulturinstitutioner med tilknytning til Ørestad.

By & Havn har været blandt initiativtagerne til organisationen. Siden stiftelsen har bestyrelsen drevet foretagendet men fra den 1. august sætter Carolina Benjaminsen sig i direktørstolen, som innovationsnetværkets første administrerende direktør.

Carolina Benjaminsen har en ph.d. grad fra Aarhus Universitet og har adskillige ansættelser i universitetsverdenen og en direktørpost i egen virksomhed bag sig. Hun har specialiseret sig i at skabe forandringer og innovation i både den offentlige og private sektor, og de seneste fire år har hun drevet virksomheden Office for Leadership Education, der yder rådgivning i personlig og professionel udvikling.

– Det er med stor tilfredshed, at vi kan byde Carolina Benjaminsen velkommen på posten som administrerende direktør. Hun er den helt rette kapacitet til at opbygge, udvikle og drive ØICC, og få netværket til at vokse, og blive den stærkeste spiller inden for innovation, viden og kreativitet i Greater Copenhagen. Carolina indkapsler essensen af ØICC med sin erfaring fra både forskningsmiljøet, det offentlige og det private erhvervsliv sammen med hendes mangeårige fokus på innovationsprocesser, siger bestyrelsesmedlem i ØICC, Søren Brøndum fra Rambøll.

Carolina Benjaminsen.

Ørestad Innovation City Copenhagen ønsker at medvirke til at tiltrække og stimulere erhvervs- og vidensudviklingen i regionens største og hurtigst voksende erhvervsområde. Når Ørestads virksomheder, organisationer, kultur- og uddannelsesinstitutioner slutter sig sammen i et formaliseret samarbejde står aktørerne og bydelen stærkere end hver for sig. Det er ideen bag udviklingen af Ørestad Innovation City Copenhagen.

Over hele verden er der fokus på innovationsdistrikter og deres positive effekter, der bl.a. ses i Rotterdam, Berlin, Barcelona og i adskillige nordamerikanske byer. Ifølge bestyrelsesformand Jens Kramer Mikkelsen er komponenterne for et stærkt innovationsnetværk allerede til stede i Ørestad og støttes yderligere af Ørestads beliggenhed.

– Adskillige videnstunge, internationale virksomheder har valgt at placere sig i Ørestad bl.a. fordi det er vigtigt for dem at kunne tiltrække de bedste hoveder fra begge sider af sundet, og at have let adgang til det globale marked. Det får man i Ørestad, hvor der er mindre end fem minutter til lufthavnen og Øresundsbron og med metro og regionaltog lige udenfor døren.
Vi skal udnytte det fantastiske momentum, der er i Ørestad, til at tiltrække endnu flere virksomheder. Med sammensætningen af videnstunge virksomheder, kultur og universiteter, er alle ingredienser til stede for at mobilisere et kraftfuldt innovationsnetværk, hvor medlemsvirksomhederne deler viden og kompetencer på tværs, siger Jens Kramer Mikkelsen, Bestyrelsesformand i ØICC og adm. direktør i By & Havn.

Solstra: Bella Sky solgt til norske Wenaasgruppen

Kommentarer

Seneste nyt

Her er Danmarks PropTech-miljø

PropTech / onsdag 21. august 2019

Alma Property Partners åbner kontor i Danmark med ny landechef

Investering, Virksomheder og mennesker / onsdag 21. august 2019

Almen boligforening bygger 226 boliger i Carlsberg Byen

Bolig, Byggeri, Investering, København / onsdag 21. august 2019

Kullegaard finder nye direktører og udvider ejerkredsen

Arkitektfirmaer, Virksomheder og mennesker / onsdag 21. august 2019

Scandinavian Shopping Center Partners køber jysk center med 35 butikker

Pluss, Investering, Retail, Transaktioner / tirsdag 20. august 2019

Niam sælger 16.000 kvm til Region Hovedstaden

Pluss, Investering, København, Transaktioner / tirsdag 20. august 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Property manager/ejendomsadministrator

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland