Estate Media –

Nyheder – Danmark

(foto: By & Havn)

Carolina Benjaminsen ny adm. direktør i Ørestad Innovation City Copenhagen

Ørestad Innovation City Copenhagen har ansat Carolina Benjaminsen som Innovationsnetværkets første adm. direktør. Carolina Benjaminsen skal gøre Ørestad til det stærkeste knudepunkt for innovation, viden og kreativitet i Greater Copenhagen.

Martin Burlund

onsdag 2. august 2017 9:15

Den nystartede organisation Ørestad Innovation City Copenhagen (ØICC) er stiftet af aktører fra virksomheder, organisationer, uddannelses- og kulturinstitutioner med tilknytning til Ørestad.

By & Havn har været blandt initiativtagerne til organisationen. Siden stiftelsen har bestyrelsen drevet foretagendet men fra den 1. august sætter Carolina Benjaminsen sig i direktørstolen, som innovationsnetværkets første administrerende direktør.

Carolina Benjaminsen har en ph.d. grad fra Aarhus Universitet og har adskillige ansættelser i universitetsverdenen og en direktørpost i egen virksomhed bag sig. Hun har specialiseret sig i at skabe forandringer og innovation i både den offentlige og private sektor, og de seneste fire år har hun drevet virksomheden Office for Leadership Education, der yder rådgivning i personlig og professionel udvikling.

– Det er med stor tilfredshed, at vi kan byde Carolina Benjaminsen velkommen på posten som administrerende direktør. Hun er den helt rette kapacitet til at opbygge, udvikle og drive ØICC, og få netværket til at vokse, og blive den stærkeste spiller inden for innovation, viden og kreativitet i Greater Copenhagen. Carolina indkapsler essensen af ØICC med sin erfaring fra både forskningsmiljøet, det offentlige og det private erhvervsliv sammen med hendes mangeårige fokus på innovationsprocesser, siger bestyrelsesmedlem i ØICC, Søren Brøndum fra Rambøll.

Carolina Benjaminsen.

Ørestad Innovation City Copenhagen ønsker at medvirke til at tiltrække og stimulere erhvervs- og vidensudviklingen i regionens største og hurtigst voksende erhvervsområde. Når Ørestads virksomheder, organisationer, kultur- og uddannelsesinstitutioner slutter sig sammen i et formaliseret samarbejde står aktørerne og bydelen stærkere end hver for sig. Det er ideen bag udviklingen af Ørestad Innovation City Copenhagen.

Over hele verden er der fokus på innovationsdistrikter og deres positive effekter, der bl.a. ses i Rotterdam, Berlin, Barcelona og i adskillige nordamerikanske byer. Ifølge bestyrelsesformand Jens Kramer Mikkelsen er komponenterne for et stærkt innovationsnetværk allerede til stede i Ørestad og støttes yderligere af Ørestads beliggenhed.

– Adskillige videnstunge, internationale virksomheder har valgt at placere sig i Ørestad bl.a. fordi det er vigtigt for dem at kunne tiltrække de bedste hoveder fra begge sider af sundet, og at have let adgang til det globale marked. Det får man i Ørestad, hvor der er mindre end fem minutter til lufthavnen og Øresundsbron og med metro og regionaltog lige udenfor døren.
Vi skal udnytte det fantastiske momentum, der er i Ørestad, til at tiltrække endnu flere virksomheder. Med sammensætningen af videnstunge virksomheder, kultur og universiteter, er alle ingredienser til stede for at mobilisere et kraftfuldt innovationsnetværk, hvor medlemsvirksomhederne deler viden og kompetencer på tværs, siger Jens Kramer Mikkelsen, Bestyrelsesformand i ØICC og adm. direktør i By & Havn.

Solstra: Bella Sky solgt til norske Wenaasgruppen

Kommentarer

Seneste nyt

Nrep køber ydereligere 148 boliger af 2E Group for en kvart milliard kr.

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / tirsdag 14. juli 2020

Trods eksplosiv vækst: SBB’s ejendomsportefølje skrumper med flere milliarder kr.

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / tirsdag 14. juli 2020

Top- og bundlinjen falder i Klövern: – Vi har en stabil, langsigtet forretning

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / tirsdag 14. juli 2020

Overskud i BIG tæt på 100 millioner kr. – men Corona skærer i forventningerne til 2020

Pluss, Arkitektfirmaer, Regnskab og resultater / mandag 13. juli 2020

Jens Enggaard deler fa­mi­lie­virk­som­he­der – brødre får hver sin del

Entreprenører, Virksomheder og mennesker / tirsdag 14. juli 2020

Nyudskilt Gefion-selskab vil øge forvaltningsvolumenen med en halv milliard kr. om året

Pluss, Investering / mandag 13. juli 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 13. august kl. 09:00

VENTELISTE - Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde

- investering og udvikling mod 2021

Torsdag den 20. august kl. 09:00

Erhvervslejeloven

- nyeste afgørelser og praksis

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland