(foto: Meyer Bergman)

Udenlandsk investor shopper fire ejendomme på Strøget

Det internationale ejendomsselskab Hines, der har base i Luxembourg er gået på sommershopping i København, og og har købt fire butiksejendomme på Strøget i København for 62 millioner euro, hvilket svarer til 460 millioner kr.

Ejendommene er købt af Meyer Bergman, en anden multinational investor på det europæiske marked. De købte ejendommene i 2012.

Alle fire ejendomme i porteføljen er fuldt udlejede og spreder sig over 3200 kvm på Købmagergade.

– Med en voksende befolkning, voksende opland og meget attraktiv bykerne, som bliver mere og mere populær blandt turister, kunder og butikker, har København en stærk investeringsprofil i Hines’ øjne. Fonden er vokset og har spredt sin portefølje, så vi nu har investeret i 14 store europæiske byer, siger Peter Epping, Fund Manager hos HEFC.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder