Estate Media –

Nyheder – Danmark

Bellahøj - Estate Media
(foto: NCC)

NCC vinder renovering af Bellahøj Skole på 172 millioner kr.

NCC har indgået aftale med Københavns Kommune om at helhedsrenovere og udbygge Bellahøj Skole for 172 millioner kr. Den har de fået, fordi "de har tænkt sig om", på trods af at de ikke var billigst i udbuddet, lyder det fra kommunen.

Martin Burlund

torsdag 6. juli 2017 13:33

Den bestilte renovering af Bellahøj Skole på 172 millioner, som NCC Danmark har fået af Københavns Kommune omfatter bl.a. en gennemgribende renovering af 7400 kvm i de eksisterende bygninger.

– Vi er særligt glade for at kunne bidrage til at skabe nogle unikke rammer på Bellahøj Skole, der understøtter idræt og bevægelse og dermed elevernes indlæringsevne. Det stemmer godt overens med vores ambitioner om gennem renovering at bidrage til et mere bæredygtigt samfund, siger Dennis Nielsen, direktør for Energirenovering i NCC Danmark.

Her skal der være ressourcecenter, ombyggede faglokaler og fællesområder, nye musiklokaler samt Fremtidens Fritidstilbud. Dertil udføres vindues- og tagudskiftning samt facaderenovering og renovering og udskiftning af de tekniske installationer.

Desuden indeholder hovedentreprisen nybyggeri på samlet cirka 2500 kvm, der dækker over basislokaler, auditorium og stor idrætssal, fællesrum, grupperum, lærerfaciliteter og omklædningsrum. Der bliver anlagt et udeareal med bl.a. løbe- og boldbane. Dermed får Bellahøj Skole en udskolingsbygning, der understøtter skolens idrætsprofil.

– Vi er utroligt glade for, at NCC har vundet dette tilbud. De var ikke billigst, men de har grundigt gennemtænkt byggeprocessen fra et brugersynspunkt, og det har vi lagt stor vægt på. Det er en langvarig og kompliceret sag med mange børn og voksne involverede, så vi har brug for en entreprenør, der har tænkt sig om, siger Nina Skjøt-Pedersen, projektleder i Byggeri København i Københavns Kommune.

Renoveringen af Bellahøj Skole skal ske, mens skolens dagligdag fortsætter. Derfor vil NCC trække på sin lange erfaring med at sikre en professionel, imødekommende, tryg og sikker renovering for elever, forældre, lærere og driftspersonale på skolen.

– Rammerne for undervisningen skal være så gode som muligt i renoveringsperioden. Derfor har vi arbejdet fokuseret på at optimere eksempelvis byggelogistikken og til- og frakørsel af materialer i forhold til sikkerhed. Vi ved, det er vigtigt for forældre, at deres børn kan færdes sikkert på og omkring skolen, siger Dennis Nielsen.

 

Renoveringsarbejdet begynder januar 2018 og forventes afsluttet i december 2020.

Det er anden gang i denne uge, at en stor kontrakt mellem NCC og Københavns Kommune bliver offentliggjort. NCC skal også – i samarbejde med M.J. Eriksson – bygge en af Københavns største pladser.

Kommentarer

Seneste nyt

SEB Ejendomme sælger 26.000 kvm. i Teknikerbyen til PensionDanmark

Transaktioner / fredag 19. januar 2018

Calum udvikler 220 lejelejligheder med nyttehaver for 350 millioner kr.

Aalborg, Bolig, Bæredygtighed / torsdag 18. januar 2018

Cafe Sommerskos tidligere lokaler er sat til salg

København, Retail / fredag 19. januar 2018

Skou Gruppen ombygger 10.500 kvm domicil på et halvt år

Konvertering, Udlejning / fredag 19. januar 2018

Dall og Lindhardtsen skifter adm. direktør – Kjeld K. Knudsen går på pension

Virksomheder og mennesker / fredag 19. januar 2018

1.300 kvm butik i Aarhus lukker – er for stor

Aarhus, Retail / fredag 19. januar 2018

Kommende konferencer

Torsdag den 25. januar kl. 09:00

Retail 2018

Torsdag den 1. februar kl. 12:00

Boligdagene 2018

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland