Islev - Estate Media
(foto: Koncenton)

Gråkjær og Koncenton skal bygge 10.200 kvm etageboliger i Rødovre

Totalentreprenøren Gråkjær og ejendomsinvestoren Koncenton har indgået aftale om opførelsen af en større etageejendom, der er en del af den nye Islevhaveby i Rødovre. Projektet rummer 117 lejligheder på i alt 10.200 kvm.

Koncenton er slutbruger på projektet, mens Gråkjær er totalentreprenør og desuden står for byggefinansieringen.

– Vi er glade for endnu en gang at samarbejde med Gråkjær om et stort boligprojekt, da vi har et fremragende samarbejde på de andre sager, der opføres lige nu, siger indkøbschef i Koncenton, Anders Bangsgaard.

Etageejendommen opføres i gule teglsten som en karré på to til fire etager. Ejendommens 117 lejligheder opdeles i syv forskellige typer med mellem et og fem værelser, hvilket giver en varieret beboersammensætning af studerende, par og familier.

Projektet opføres i to etaper. Første etape skal stå færdigt ultimo 2018 og anden etape i marts 2019. Rescale fra Aarhus er projektudvikler og bygherre på projektet. Gråkjærs rådgiverteam består af AI Arkitekter og Norconsult som rådgivende ingeniør. Projektsummen er over 250 millioner kr.

Det er tredje gang at Koncenton og Gråkjær indgår samarbejde om opførelsen af et boligprojekt. De tre sager har tilsammen en værdi på 600 millioner kr.

– Koncenton er en stærk og pålidelig samarbejdspartner, og vi arbejder sammen på at realisere endnu flere projekter, efter samme model som de tre sager vi allerede har i hus, siger adm. direktør i Gråkjær, Henrik Skaarup.

Ud over det aktuelle projekt i Rødovre opfører Gråkjær i øjeblikket 25 ejerlejligheder på Nørrebro i København og 228 ungdomsboliger i Valby med Koncenton som samarbejdspartner og slutbruger. Projektet på Nørrebro afsluttes primo 2018, mens de 228 ungdomsboliger i Valby forventes at stå færdige i efteråret 2018.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder