(foto: Red Property Advisors)

Ny investeringsportal øger transparens markant

RED Property Advisers har netop lanceret et nyt website, hvor der er data for samtlige handler i Danmark for perioden 2012 og frem til i dag.

RED Property Advisors nye værktøj gør det muligt at foretage sine egne analyser og få et hurtigt overblik over udviklingen i et bestemt geografisk område, for et bestemt segment som retail, bolig eller kontor eller for en given investortype.

– RED Property Advisers har i sine løbende markedsrapporter stilet efter at levere markedsdata og dybdegående analyser til vores klienter og aktører i ejendomsbranchen. I kraft med at efterspørgslen efter transparens i investeringsmarkedet bliver større og større, vil vi gerne være dem som leverer de troværdige data til hele markedet via en gratis database på vores website. Det fantastiske ved dette værktøj er, at brugeren selv kan definere outputtet i graferne og dermed foretage sine egne analyser af markedet, siger managing partner Nicholas Thurø.

En transparens og detaljeringsgrad som ikke tidligere har været muligt at opnå hverken via Danmarks Statistik eller private initiativer.

– Vi registrerer samtlige ejendomstransaktioner. Vi kan derfor tilbyde et detaljeret overblik over aktive investor-typer, transaktionsvolumen for handler fordelt på relevante investeringssegmenter eller geografiske områder. Vi håber og tror på, at denne høje grad af transparens finder stor nytte blandt ejendomsaktører, siger Nicholas Thurø.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder