Hotel Jomfru Ane får en søster med 100 værelser i Aalborg

Ejerne af Hotel Jomfru Ane i Aalborg satser nu på endnu et hotel med 100 værelser, der skal hedde Aalborg City Hotel. Det skriver Nordjyske.

– Aalborg er inde i en rivende udvikling, og det kan vi også mærke på hotellet i Jomfru Ane Gade, og derfor ønsker vi at få nogle flere værelser her i Aalborg og investere i et hotel mere. Placeringen er jo lige så god som Radisson, der ligger der i forvejen, siger René Sørensen, der ejer Hotel Jomfru Ane sammen med Christian Abildgaard, til avisen.

De mener, at den rivende udvikling i Aalborg giver plads til flere hotelværelser i byen.

– Vi kan se, at belægningsprocenten på de eksisterende stiger, og vi kan mærke, at der er et behov. Der kommer flere konferencer og flere gæster, så det er i hvert fald en positiv udvikling, som Aalborg er inde i.

De to hotelejere har ifølge Nordjyske søgt Aalborg Kommune om en forhåndsgodkendelse.

– Vi har kun fået lavet skitsetegninger, for vi skulle have den forhåndsgodkendelse først. Kommunen har vendt tommelfingeren op ad og sagt, at det kan vi godt arbejde videre med. De skal selvfølgelig have noget mere materiale omkring projektet, men tommeltotten er vendt op foreløbig, så vi tegner videre. Hele ejendommen er opdelt i ejerlejligheder, og vi har købt fra mere eller mindre anden etage og opefter, jeg tror, at vi har knap 3000 kvadratmeter, som vi vil etablere hotel i, siger René Sørensen.

Udover Hotel Jomfru Ane, som de to partnere bag det nye hotel driver, ejer de også Prinsens Hotel i Aalborg og Hotel Phønix i Hjørring, som begge er lejet ud.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder