Thylander udvider Esbjerg Storcenter med op til otte butikker

En ombygning af Esbjerg Storcenter er undervejs. Det betyder, at antallet af butikker udvides fra de nuværende 38 til 45-46. Det er H&M og SuperBrugsen, der er de største af de nye lejere.

H&M åbner butik med det fulde sortiment af tøj til børn, damer og herrer samt det nye koncept H&M Home som omfatter et stort udvalg indenfor boligindretning og interiør.

Ejerne, Thylander Gruppen, forventes at tilgangen af nye og flere butiks- og restaurant koncepter vil øget antal besøgende betragteligt, hvilket det nye butikscenter vil være dimensioneret til at kunne modtage.

– Vi er lykkedes med en optimal løsning for Esbjerg Storcenter, der er præcis så god, som vi håbede på fra start. Der etableres en lang række nye butikker, bedre tilbud til kunder og samtidig opdateres de fysiske rammer og der etableres et butikstov og flere muligheder for handlende. Det vil øge interessen for Esbjerg Storcenter til glæde for butikkerne lokalområdet og de handlende, siger Carsten Viggo Bæk, der er partner i Thylander Gruppen, der ejer Esbjerg Storcenter.

Thylander investerer på vegne af PFA og Industriens Pension gennem fonden Danske Boligejendomme, der har til formål at investere i provinsbyer i vækst. Læs mere om det her.

Udvidelsen forventes at være på plads primo 2018.

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder