Dades køber to ejendomme i Bagsværd og vil bygge 154 lejelejligheder

Dades køber ejendommene Porthuset og Købmandsgården i Bagsværd med henblik på opførelse af 154 lejelejligheder samt et supermarked. Byggeriet af boligerne igangsættes i sensommeren 2017 og forventes færdiggjort i løbet af 2019.

Dades opfører projektet i samarbejde med Sophienberg Gruppen, der har udviklet projektet. Lejlighederne bliver opført som de første i byudviklingsområdet Bagsværd Bypark og henvender sig til både unge og ældre, par samt familier. Boligerne vil bestå af 2-, 3- og 4-værelses lejligheder i varierende størrelser fra 75-120 kvm.

– Vi glæder os over boligudviklingsprojektet i Bagsværd, som er placeret kun 200 meter fra Bagsværds bymidte og kan betegnes som et stærkt boligområde med en meget positiv demografisk udvikling med bl.a. S-tog, grønne områder, shoppingmuligheder og skoler i tæt afstand, siger Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder