Fredericia

Google køber 73,2 ha grund ved Fredericia til muligt datacenter

Google har købt grunde for over 65 millioner kroner for at sikre sig mulighed for at kunne opføre et datacenter i Danmark. Det skriver Dagbladet Information.

Det drejer sig om den internationale virksomheds opkøb af grunde i Industriområdet Prinsessens Kvarter uden for Fredericia gennem datterselskabet Dapsi International, der vil sikre moderselskabet plads til at kunne opføre et datacenter med computerservere.

– Vi har købt en 73,2 ha stor grund i Fredericia. På nuværende tidspunkt har vi ikke planer om at bruge grunden, men vi vil sikre os muligheden for at ekspandere vores datacentre i Europa, hvis vores arbejde kræver det. Vi forventer dog ikke at tage nogen beslutninger i den nærmeste fremtid, lyder det fra virksomheden i en skriftlig kommentar til Information.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder