Estate Media –

Nyheder – Danmark

Danske Bank har til huse i denne bygning i Odense, som PensionDanmark nu har købt af KPC Herning.

PensionDanmark investerer i Danske Bank-ejendomme i Odense og Kolding for 232 millioner kr.

En ejendom under renovering i Odense og en under opførelse i Kolding er hvad PensionDanmark har købt for 232 millioner kr. Det bliver Danske Bank, der skal leje bygningerne.

Martin Burlund

torsdag 18. maj 2017 7:41

PensionDanmark føjer yderligere to erhvervsejendomme til porteføljen. Det drejer sig om Danske Banks fynske domicil i Odense samt en kommende ejendom i Kolding, der ligeledes får Danske Bank som lejer. Prisen for disse ejendomme er 232 millioner kr., og sælger er KPC Herning.

Ejendommen i Odense er på 4550 kvm og herudover 1700 kvm kælder. Den er centralt beliggende ved Albani Torv tæt på rådhuset og den kommende letbane. Ejendommen er under renovering og skal efter planen stå klar til indflytning i februar 2018, hvor Danske Bank flytter tilbage i ejendommen.

Ejendommen i Kolding, der er under opførelse, bliver på 4117 kvm med et kælderareal på 1500 kvm. Ejendommen, som ligger tæt på banegården, skal efter planen være indflytningsklar næste forår og bliver bæredygtighedscertificeret efter LEED Sølv.

– Der er tale om to attraktive kvalitetsejendomme med en god beliggenhed og med en solid lejer i Danske Bank, som vi i forvejen har et godt samarbejde med som lejer på andre ejendomme. Samtidig giver byggerierne job til mange bygningsarbejdere, mens de står på. Det er naturligvis et ekstra plus ved investeringen. Med investeringen i disse ejendomme viser vi, at PensionDanmark er aktiv som ejendomsinvestor i hele Danmark, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

– Vi bygger finanscentre til Danske Bank flere steder i landet lige nu. Og vi betragter det som en blåstempling af vores virksomhed, at Danske Bank har valgt os til at udvikle og bygge de nye finanscentre, der alle får samme arkitektoniske røde tråd. Samtidig har vi med salget af de to ejendomme udbygget det gode samarbejde med PensionDanmark, som vi i den seneste tid har lavet en del projekter sammen med både øst og vest for Storebælt, siger udviklingsdirektør Henrik Hoffmann, KPC Herning.

PensionDanmark blev tirsdag aften hædret for sine investeringer i ejendomme. Det skete ved den årlige konference for pensionsselskaber og andre institutionelle investorer ”IPE Real Estate Global Conference & Awards” i München, hvor PensionDanmark løb med prisen i kategorien ”Nordic Real Estate Investor of the Year. Læs mere om det her.

Kommentarer

Seneste nyt

SEB Ejendomme sælger 26.000 kvm. i Teknikerbyen til PensionDanmark

Transaktioner / fredag 19. januar 2018

Calum udvikler 220 lejelejligheder med nyttehaver for 350 millioner kr.

Aalborg, Bolig, Bæredygtighed / torsdag 18. januar 2018

Cafe Sommerskos tidligere lokaler er sat til salg

København, Retail / fredag 19. januar 2018

Skou Gruppen ombygger 10.500 kvm domicil på et halvt år

Konvertering, Udlejning / fredag 19. januar 2018

Dall og Lindhardtsen skifter adm. direktør – Kjeld K. Knudsen går på pension

Virksomheder og mennesker / fredag 19. januar 2018

1.300 kvm butik i Aarhus lukker – er for stor

Aarhus, Retail / fredag 19. januar 2018

Kommende konferencer

Torsdag den 25. januar kl. 09:00

Retail 2018

Torsdag den 1. februar kl. 12:00

Boligdagene 2018

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland