Estate Media –

Nyheder – Danmark

Økologisk pølsemager lejer sig ind i 1100 kvm produktionshal på Fyn

Bodebjerg Charcuteri har investeret i nye produktionsfaciliteter i Marslev ved Langeskov på Fyn. Colliers International har stået for udlejningen af ejendommen med et samlet etageareal på 4427 kvm, hvor Bodebjerg Charcuteri ApS lejer de 1100 kvm.

Martin Burlund

tirsdag 16. maj 2017 23:02

Bodebjerg Charcuteri og Slagter Lund går sammen om at investere i produktionsfaciliteter på den modsatte side af Fyn tæt ved Langeskov. De har lejet sig ind på 1100 kvm ud af 4427 kvm lager, som er ejet af Marslev Ejendomsselskab og lejes ud gennem Colliers International.

Salget af økologiske fødevarer er stigende og det har den fynske producent mærket.

– Vi stod i en situation, hvor vi ikke kunne følge med efterspørgslen i de eksisterende lokaler, så vi havde brug for noget kapital for at kunne flytte til større lokaler og udvide produktionen, forklarer Morten Klit fra Bodebjerg Charcuteri og uddyber:

– Vi startede med at kigge i området tæt på vores gårdbutik, men vi kunne ikke finde noget egnet, så vi begyndte at søge bredere. Marslev har en perfekt placering ved motorvejen og på den rigtige side af Odense i forhold til vores kunder, der primært er i København, siger Morten Klit.

Selskabet er i gang med en større ombygning af lokalerne og har foretaget en investering på 5 mio. kr. til nye, funktionelle produktions- og lagerfaciliteter. De nye faciliteter forventes at stå klar den 1. juli og det forventes, at der på sigt vil skabes 10 – 15 nye arbejdspladser.

– Fyn er et kulinarisk centrum, og det afføder et behov for køle- lagerfaciliteter – gerne i nærheden af motorvejen. Vi har mange kunder, der har brug for logistikejendomme med meget plads og beliggenhed nær motorvejen, siger Frans Barkler fra Collier International.

– Vi får flere henvendelser på lokaler på 2500 kvm plus, så ejendommen på Vinkelvej var en god sag for os, foruden en god størrelse, indeholder den både produktions- og lagerfaciliteter med mulighed for etablering af kølelager.

Colliers er i dialog med lejere til de sidste kvm, men kan endnu ikke afsløre, hvem lejerne bliver.

 

Kommentarer

Seneste nyt

SEB Ejendomme sælger 26.000 kvm. i Teknikerbyen til PensionDanmark

Transaktioner / fredag 19. januar 2018

Calum udvikler 220 lejelejligheder med nyttehaver for 350 millioner kr.

Aalborg, Bolig, Bæredygtighed / torsdag 18. januar 2018

Cafe Sommerskos tidligere lokaler er sat til salg

København, Retail / fredag 19. januar 2018

Skou Gruppen ombygger 10.500 kvm domicil på et halvt år

Konvertering, Udlejning / fredag 19. januar 2018

Dall og Lindhardtsen skifter adm. direktør – Kjeld K. Knudsen går på pension

Virksomheder og mennesker / fredag 19. januar 2018

1.300 kvm butik i Aarhus lukker – er for stor

Aarhus, Retail / fredag 19. januar 2018

Kommende konferencer

Torsdag den 25. januar kl. 09:00

Retail 2018

Torsdag den 1. februar kl. 12:00

Boligdagene 2018

Jobmarked

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland