Billede: Quality Airport Hotel Dan.

Ny svensk investor går ind i Danmark med købet af hotel Quality Airport Hotel Dan

Det svenske ejendomsselskab med speciale i hoteller, Midstar, køber D.H. Holding, som ejer ejendommen og driftsselskabet for Quality Airport Hotel Dan. European Properties er sælger.

– Vi er utroligt glade for med dette køb af komme ind på det danske marked og det enormt stærke københavnske hotelmarked. Det er både spændende og sjovt også at kunne overtage driften af hotellet og få mulighed for at udvikle og renovere det videre, siger CIO Marc Henriksen, Midstar.

Hotellet åbnede i 1963 som Københavns største og ligger kun 5 min. fra Københavns Lufthavn. Hotellet ejes og drives af samme koncern og har en franchiseaftale med Nordic Choice Hotels. Hotellet har 240 værelser, 4 konferencelokaler, restaurant, bar og fitness.

– Vi er glade for, at det blev MIDSTAR, der købte hotellet, og vi føler os sikre på, at de vil fortsætte den gode udvikling af hotellet, siger bestyrelsesformand Ole Friis og hovedaktionær Jens Belling, European Properties.

City & Center Property har formidlet salget, som er forløbet hen over de første måneder af 2017.

– Det har været en særdeles positiv proces at arbejde sammen med såvel sælgers som købers rådgivere i DD – processen, der gennem hele forløbet har været båret at stor grad af professionalisme, siger CEO Peter Mahony, City & Center Property.

Plesner Advokatpartnerselskab har været rådgivere på transaktionen sammen med Rambøll, KPMG, Sadolin & Albæk samt Nordic Hotel Consulting.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Emil Harritshøj: Sug viden til dig og husk at dele ud af din egen