Power åbner 1500 kvm varehus i PFA-ejendom i Lyngby

I slutningen af 2017 åbner en 1500 kvm Power-butik på Klampenborgvej 215 i Lyngby. Det nye elektronikvarehus skal erstatte den hidtidige lejer, Kulturhuset. Det er PFA Ejendomme, der ejer bygningen, og her glæder direktør Michael Bruhn sig over at have indgået aftalen med den nye, stærke retail-lejer, som kan overtage de lettere ombyggede arealer fra Kulturhuset.

– Power er en interessant lejer, som i kombination med den centrale beliggenhed midt i Lyngby vil understøtte et øget kundeflow til ejendommen. Lyngbyområdet er i forvejen inde i en positiv udvikling, og med udlejningen af lokaler til Power samt udvidelsen af den nuværende biograf er der tale om en markant styrkelse af ejendommens erhvervsmæssige profil, siger Michael Bruhn.

PFA Ejendomme blev rådgivet af RED Property Advisors.

Med udlejningen af lokaler til den nye Power butik samt udvidelsen af den eksisterende biograf er ejendommen næsten fuldt udlejet.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder