Ø huset er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Skanska sælger boligprojekt i Ørestad til Heimstaden for 880 millioner kr.

Skanska sælger Ø Huset, som er fire boligblokke med 300 lejligheder fordelt på 27.400 kvm i Ørestaden til boligselskabet Heimstaden.

Byggeriet ligger ud mod Ørestads Boulevard og få hundrede meter fra Bella Center Metrostation og Fields. Lejlighederne, som alle er gennemlyste, varierer fra 2-5 værelser og 57-132 kvm – alle med egen altan eller terrasse.

Udover lejlighederne bliver der i stueplan mod Ørestads Boulevard etableret en dagligvarebutik på 1200 kvm, som er udlejet til REMA 1000.

– Ø Huset er udviklet med fokus på den moderne families behov, og vi er derfor rigtigt glade for at sælge projektet til Heimstaden, der som langsigtet investor og et af Nordens største boligselskaber sikrer familievenlige udlejningsboliger til den voksende befolkning i København, siger Peter Nymann-Jørgensen, adm. direktør hos Skanska.

Ø Huset er et fantastisk boligprojekt af høj kvalitet og med solide, bæredygtige løsninger, der er helt i tråd med Heimstaden Danmarks strategi om at have en portefølje af nye familievenlige udlejningsboliger i Danmark, siger Magnus Nordholm, vicedirektør hos Heimstaden Danmark.

Opførelsen af Ø Huset er i fuld gang. Byggeriet afleveres over fire etaper, hvor første afleveres i januar 2018 og sidste etape i september samme år. Projektet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og Sjælsø Management ApS står for byggestyring af projektet. Advokatfirma Gorrissen Federspiel har været rådgiver i transaktionen.

Læs mere om København Kommunes planer for nye kvm til erhvervsbyggeri, hvilket også omfatter Ørestaden, her.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder