Kilde: Legal500.com.

Legal 500 kårer endnu engang 6 danske topadvokater i ejendom. Se hvem her…

Legal 500 har netop offentliggjort deres nyeste udgave af den internationale ranking af advokater. Og ser man på den danske bygge- og ejendomsbranches juridiske spydspidser, så er der ikke sket ændringer i toppen. 6 mænd udgør toppen af de mest anbefalede advokater i bygge- og ejendomsbranchen. Legal 500 indsamler meninger fra klienter og andre advokater og har på den måde fundet frem til endnu engang, at de 6 højst estimerede profiler i ikke prioriteret rækkefølge er

Flemming Horn Andersen – Kromann Reumert

Leif Djuurhuus – Plesner

Niels Gram-Hanssen – Lundgrens

Henrik Groos – Accura

Jon Dyhre Hansen – Accura

og så Torben Schøn, Bech-Bruun, som de ganske rigtigt nævner har forladt Bech-Bruun for nylig.

Blandt de bedst ratede advokatfirmaer, når det gælder kompetencer i bygge- og ejendomsbranchen er Accura, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Gorrissen Federspiel, Kromann Reumert, Plesner og Viltoft. Der er også nye på listen som for eksempel Lasse Stjernholm Detlefsen, der blev en del af Gangsted-Rasmussen i 2016.

Til gengæld er der kun ganske få kvinder. Merete Larsen fra Gorrissen Federspiel er sammen med Lene Lange fra Lett og Mette Ravn Steenstrup de eneste på listen foruden Eva Holst fra Viltoft, der er nævnt som en af de 6 fra “næste generation”.

Se hele listen på legal500.com – søg på Danmark og Real Estate and Construction.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje