Estate Media –

Nyheder – Danmark

Thomas Wenzell Olesen bliver direktør i Lintrup & Norgart

Da den respekterede direktør for Castellum i januar meldte ud, at han stoppede som direktør i det fusionerede svenske ejendomsselskab, ville han endnu ikke fortælle, hvad han så skulle men kun, at han blev i ejendomsbranchen. Nu har han meldt ud, at han vender tilbage til mæglerbranchen og bliver direktør i Lintrup & Norgart.

Kamilla Sevel

onsdag 5. april 2017 9:01

Thomas Wenzell Olesen er efter godt fire år som markedsdirektør og dansk landechef i det svenske ejendomsselskab Castellum fra april begyndt som direktør i Lintrup & Norgart.

– Jeg sagde ja til netop dette tilbud, fordi jeg ser et stærkt potentiale for Lintrup & Norgart. Firmaet er det bedste i hovedstaden til at udleje kontorer, og den førerposition skal vi fastholde og udbygge. Ejendomsinvestorer lever nu en gang af, at deres bygninger er fyldt med lejere, og udlejning er ikke så konjunkturfølsomt som andre områder. Samtidig skal vi udbygge virksomheden og øge aktiviteterne inden for især investeringsejendomme, og det håber jeg at kunne bidrage til med min ledelsesbaggrund og min erfaring fra blandt andet investorsiden, siger Thomas Wenzell Olesen.

Tidligere har han haft ansvaret for nordiske ejendomskøb i Valad (tidligere Teesland iOG) og for salget hos Colliers af danske ejendomme til udenlandske investorer. Karrieren i ejendomsbranchen begyndte i 2002 i Lidl som projektudvikler med senere job i blandt andet Slots- og Ejendomsstyrelsen samt Danske Bank. Thomas Wenzell Olesen er uddannet cand.polit. og afslutter til sommer en toårig leder- og ejendomsuddannelse på Harvard University i USA.

– Vi er utroligt glade for at kunne tiltrække en kompetent og erfaren nøgleperson fra branchen. Thomas Wenzell er kendt og vellidt i ejendomskredse og har opnået gode resultater i Castellum. Lintrup & Norgart oplever kraftig vækst i disse år og står stærkt i salgsarbejdet, og Thomas Wenzell styrker virksomheden med sin solide baggrund i branchen og sine analytiske evner, siger partner og adm. direktør Stig Lintrup.

Han og Thomas Wenzell Olesen udgør direktionen i Lintrup & Norgart. Kredsen af partnere består uændret af Stig Lintrup, Jesper Norgart, Susan Hellner Lintrup og Peter Back.

Thomas Wenzell tiltrådte i februar 2013 som markedsdirektør for det svenske ejendomsselskab Norrporten, som sidste år blev overtaget af ligeledes svenske Castellum. Herefter blev han markedsdirektør og landechef for de samlede aktiviteter med storkøbenhavnske erhvervsejendomme for 4,5 milliarder kr.

– Jeg er glad for de godt fire år, jeg var i Norrporten og siden Castellum, og jeg er stolt over de resultater, det lykkedes at opnå. Med kundetilfredshed, med bæredygtighed og ikke mindst med at skaffe nye lejere, siger Thomas Wenzell Olesen.

Det seneste kvartal bød på lejertilgang af for eksempel det børsnoterede biotekselskab Genmab og tyske BASF.

Den nye Lintrup & Norgart-direktør er netop fyldt 40 år og er far til to døtre på 1 og 9 år. Han bor i Taastrup sammen med Anne Gram, der er politisk konsulent i Dansk Byggeri.

Lintrup & Norgart er siden etableringen i 2005 blevet en af Københavns hastigt voksende erhvervsmæglere. I efteråret flyttede firmaet fra Østerbro til større lokaler på Jens Kofods Gade ved Nyboder i København K.

Blandt de seneste opgaver er salgene af projektejendommen Søborg Møbelfabrik til Dades samt kontorejendommene Bryggervangen 55 til ATP og Rahbeks Allé 21 til M. Goldschmidt Ejendomme. De aktuelle opgaver omfatter at sælge en 11.000 kvm. stor ejendomsportefølje på Østerbro.

Læs Thomas Wenzell Olesen forlader Castellum

( Besøgt 951 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Dades varsler opkøb for 4-5 milliarder kr.

Pluss, Investering / torsdag 29. oktober 2020

Ny projektudviklingschef i FB Gruppen

Projektudvikling, Virksomheder og mennesker / torsdag 29. oktober 2020

RED: Transaktionsvolumenen i 2020 falder med op til 17 procent

Transaktioner / torsdag 29. oktober 2020

Kæmpe centernedskrivning skæmmer rekordregnskab fra Dades

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / onsdag 28. oktober 2020

ATP udlejer aarhusiansk kontordomicil til it-firma

Aarhus, Kontor, Udlejning / torsdag 29. oktober 2020

Core vælger Link til boligentreprise på 165 millioner kr.

Arkitektfirmaer, Bolig / torsdag 29. oktober 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 3. november kl. 09:00

Boliglejeret

- de væsentlige og grundlæggende principper

Torsdag den 5. november kl. 09:00

VENTELISTE - Værdiansættelse af investeringsejendomme

- metoder, opgaver og begrænsningerEstate Podcast

Seneste nyheder