Kontorejendommen Herstedvang 2b(Foto: Cromwell Property)

Cromwell Property Group udlejer 13.000 kvm.

Cromwell Property Group har fået en god start på 2017. Den globale ejendom- og investeringsfond har i løbet af det nye år udlejet ca. 13.000 kvm.
Saint Gobain har lejet 5616 kvm. i Herstedvang 2b i Albertslund. Xtremejump, den internationale trampolinparkkæde, har lejet 2.857 kvm. på C.F. Tietgensvej i Kolding; Inkpro, den førende webshop for printere og IT-udstyr, flytter ind i 1.997 kvm. på Islevdalsvej 148 i Rødovre, og Coworking Plus, et kontorhotel for kreative entreprenører og virksomheder i Odense, overtager gradvist 1.994 kvm. i Kochsgade 31 i løbet af 2017.
– Det danske marked er inde i en positiv udvikling med lavere tomgang og en bedre balance mellem udbud og efterspørgsel. Når det er sagt, så er markedet stadig præget af konkurrence, og jeg er derfor tilfreds med, at vi følger op på et stærkt 2016 med nogle markante udlejninger i begyndelsen af det nye år, siger Tomas Beck, Head of Nordics hos Cromwell Property Group.
Cromwells europæiske kapitalforvaltningsplatform forvalter kapital til en samlet værdi af 3,3 mia. euro (24,55 mia. kr.) i ejendomsaktiver og investeringskapacitet gennem både fonde og mandater. Platformen omfatter cirka 270 ejendomme og 2.900 lejere, som forvaltes af lokale teams på i alt ca. 190 medarbejdere i 21 afdelinger og 13 europæiske lande.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder