Estate Media –

Nyheder – Danmark

Arkivfoto: Bach Gruppen

Bach Gruppens resultat falder på trods af stigende omsætning

Resultatet i Bach Gruppen faldt i 2016, men med salg til svenske Heimstaden af Bryggens Bastion og af Bølgen i Vejle, har det Viborg-baserede selskab store forventninger til det kommende år. Medarbejderstaben er vokset til 301 ansatte og soliditeten har passeret 25 procent.

Kristian Foss

torsdag 30. marts 2017 8:16

Det Viborg -baserede selskab Bach Gruppen har realiseret et overskud før skat på 109 mio. kroner i 2016. Medarbejderstaben er vokset til 301 ansatte og soliditeten har passeret 25 procent, viser det netop offentliggjorte regnskab.

– Bach Gruppen har i 2016 haft fokus på at optimere og konsolidere den eksisterende ejendomsportefølje, og det har givet et yderst tilfredsstillende resultat. Vi har nået vore soliditetsmål og vi følger vores 5 års plan fra efteråret 2014 tæt – en plan der blandt andet går ud på at færdigudvikle de projekter, som vi har investeret i før og under finanskrisen, siger direktør Palle Buhl Jørgensen, Bach Gruppen.

De positive tal samt netop realiserede salg i udviklingsprojektet, Bryggens Bastion på Islands Brygge i København, samt i Bølgen i Vejle, giver grund til optimisme omkring de fremtidige resultater.

– Blandt de væsentligste skridt på vejen til at realisere planen er et salg til svenske Heimstaden af ca. 30.000 kvm. boligareal på Islands Brygge, for 1,2 mia. kroner. Et andet væsentligt skridt er færdiggørelsen af Bølgen i Vejle – et boligbyggeri, der ligger ud til Vejle Fjord. Koncernen er her i gang med at opføre de sidste 3 bølger, og i Bølge 3, som er den eneste, der p.t. er udbudt til salg, er der allerede solgt 16 ud af de 20 udbudte lejligheder. Der er også forespørgsler på lejlighederne i Bølge 4, som kommer til salg i nær fremtid, siger Palle Buhl Jørgensen.

Den positive udvikling i projekter som Bryggens Bastion og Bølgen giver grund til optimisme med hensyn til koncernens fremtidige udvikling – en optimisme, der ifølge Palle Buhl Jørgensen understøttes af den positive befolkningsudvikling i de byer, hvor Bach Gruppen primært er til stede:

– Størstedelen af vores ejendomme ligger i Vejle, Herning, Viborg og København – tre byer som i de seneste 10 år har haft en stor befolkningstilvækst. Viborg har endda haft den højeste vækst blandt alle landets provinskommuner. Og befolkningsvæksten forventes at fortsætte de næste 10 år. Desuden har placeringen af Apples hovedsæde i Viborg allerede nu resulteret i større efterspørgsel på boliger, fortæller Palle Buhl Jørgensen. Bach Gruppen.

( Besøgt 749 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Fem stærke investorer kæmper om at være med til at udvikle Vollsmose

Byudvikling, Investering, Odense / torsdag 21. januar 2021

Karen Mosbech: Jeg har behov for et nyt kapitel med mere fleksibilitet

Pluss, Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Ny projektudviklingschef i FB Gruppen

Projektudvikling, Byudvikling, Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Kaare Dybvad bliver indenrigs- og boligminister: – Jeg er stolt

Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Coop køber Peter Zobel-ejendomme for trecifret millionbeløb i Nordsjælland

Pluss, Investering, Retail, Transaktioner / onsdag 20. januar 2021

Pensionskasser satser mere og mere på ejendomme – runder 200 milliarder kr.

Investering / torsdag 21. januar 2021

Kommende konferencer

Tirsdag den 26. januar kl. 10:00

WEBINAR Joint venture og strategiske partnerskaber

– fælles udvikling af ejendomme og værdier

Tirsdag den 2. marts kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge 2021

- fra købstad til knudepunktEstate Podcast

Seneste nyheder