Arkivfoto: Bach Gruppen

Bach Gruppens resultat falder på trods af stigende omsætning

Det Viborg -baserede selskab Bach Gruppen har realiseret et overskud før skat på 109 mio. kroner i 2016. Medarbejderstaben er vokset til 301 ansatte og soliditeten har passeret 25 procent, viser det netop offentliggjorte regnskab.

– Bach Gruppen har i 2016 haft fokus på at optimere og konsolidere den eksisterende ejendomsportefølje, og det har givet et yderst tilfredsstillende resultat. Vi har nået vore soliditetsmål og vi følger vores 5 års plan fra efteråret 2014 tæt – en plan der blandt andet går ud på at færdigudvikle de projekter, som vi har investeret i før og under finanskrisen, siger direktør Palle Buhl Jørgensen, Bach Gruppen.

De positive tal samt netop realiserede salg i udviklingsprojektet, Bryggens Bastion på Islands Brygge i København, samt i Bølgen i Vejle, giver grund til optimisme omkring de fremtidige resultater.

– Blandt de væsentligste skridt på vejen til at realisere planen er et salg til svenske Heimstaden af ca. 30.000 kvm. boligareal på Islands Brygge, for 1,2 mia. kroner. Et andet væsentligt skridt er færdiggørelsen af Bølgen i Vejle – et boligbyggeri, der ligger ud til Vejle Fjord. Koncernen er her i gang med at opføre de sidste 3 bølger, og i Bølge 3, som er den eneste, der p.t. er udbudt til salg, er der allerede solgt 16 ud af de 20 udbudte lejligheder. Der er også forespørgsler på lejlighederne i Bølge 4, som kommer til salg i nær fremtid, siger Palle Buhl Jørgensen.

Den positive udvikling i projekter som Bryggens Bastion og Bølgen giver grund til optimisme med hensyn til koncernens fremtidige udvikling – en optimisme, der ifølge Palle Buhl Jørgensen understøttes af den positive befolkningsudvikling i de byer, hvor Bach Gruppen primært er til stede:

– Størstedelen af vores ejendomme ligger i Vejle, Herning, Viborg og København – tre byer som i de seneste 10 år har haft en stor befolkningstilvækst. Viborg har endda haft den højeste vækst blandt alle landets provinskommuner. Og befolkningsvæksten forventes at fortsætte de næste 10 år. Desuden har placeringen af Apples hovedsæde i Viborg allerede nu resulteret i større efterspørgsel på boliger, fortæller Palle Buhl Jørgensen. Bach Gruppen.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder