(Foto: Tækker Group)

Tækker Group sælger ejendomsportefølje i Berlin for 1,3 mia. kr.

Den århusianske developer og ejendomsinvestor Jørn Tækker har via sit selskab Tækker Group solgt en ejendomsportefølje i Berlin til en værdi af 1,3 mia. kr.

Selskabet får et trecifret millionbeløb ud af handlen, afslører den adm. direktør overfor Dagbladet Børsen.

– Prisudviklingen har jo været fantastisk for en ejendomsinvestor som os. Vi købte dem tilbage i 2005 og 2006 til priser, der minder om de priser, man betaler for en ejendom i Randers. Nu er de steget til priser, der minder om København og Aarhus. Det har været en vældig interessant og god udvikling for os, siger Jørn Tækker til Dagbladet Børsen.

Salget betyder, at egenkapitalen i Tækker Group er steget til 1,3 mia. kr., og at man dermed i højere grad kan være selvfinansierende i fremtiden, når der skal fokuseres på udviklingsprojekter i Danmark, understreger den adm. direktør videre.

Derudover forventer selskabet at sælge resten af de tyske ejendomme, som selskabet ejer, i 2017. Her kan der blive tale om et provenue på et firecifret millionbeløb.

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

29-årige Michael Fynbo Hansen jonglerer med milliarder i Patrizia