Søren P. Olesen.(Foto: Stark)

Silvan og Stark sættes til salg af britiske ejere

Nu skal DT Group, der ejer Silvan og Stark, til at lede efter en ny ejer. Den nuværende ejer, britiske Wolseley, vil nemlig forlade Norden, kom det frem i en fondsbørsmeddelelse i dag, ifølge Ritzau Finans.

– Vi er i Norden i gang med en større strategiproces, og der er allerede taget nogle sunde valg, blandt andet at skære de ikke-rentable forretninger fra samt sætte Silvan, der kun står for 8 pct. af vores samlede omsætning, til salg. I hele denne proces har vi naturligvis også tænkt over vores ejerskab og været i tæt dialog med Wolseley omkring dette, siger Søren P. Olesen, der er direktør i DT Group, i en pressemeddelelse ifølge Ritzau Finans.

DT Group fik i seneste regnskabsår en omsætning på 18 mia. kr.

I begyndelsen af februar meldte DT Group ud, at Silvan skulle sælges, fordi DT Group fremadrettet hellere ville bruge krudtet på at styrke sin anden byggemarkedskæde, Stark, der primært har håndværkere som kunder. Men nu har historien altså fået en lidt anden udgang.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder