Estate Media –

Nyheder – Danmark

(Foto: Arkitektgruppen)

Arkitektgruppen får overskud på over 58 millioner kr.

Arkitektgruppen øger både omsætningen og overskuddet i regnskabet for 2016.

Projektudvikleren Arkitektgruppen øger i 2016 omsætningen til 623 mio. kr., hvilket er ca. 10 procent mere end i 2015 (567 mio. kr.). Samtidig er det et foreløbigt højdepunkt i en årrække med vækst, hvor man i løbet af fem år næsten har fordoblet omsætningen, der i 2012 var på 315 mio. kr. Mens overskudsgraden i 2015 lød på 8,9 procent, er den i 2016 steget til 9,4 procent, hvilket er 3,4 procent højere end koncernens eget minimumskrav på 6 procent. Resultatet før skat er i 2016 på 58,4 mio. kr. mod 50,2 året før.

– Vi er tilfredse med præstationen i 2016, der er resultatet af dels en stor indsats for at opbygge en stærk pipeline af projekter, og dels at vi via dygtige og engagerede medarbejdere formår at levere i alle led af byggeprocessen, siger Robin Feddern, adm. direktør i Arkitektgruppen, der særligt er tilfreds med at resultatfremgangen sker i et år, hvor der er investeret betydelige resurser i etablering af flere joint ventures med eksterne partnere. Indtjeningen på disse forventes at medvirke til en øget indtjening i virksomheden på sigt. Arkitektgruppens aktuelle projekter udgør således samlet mere end 2.000 boliger.

Byggerier i Ørestad og på Amager Strandpark, Sluseholmen samt Teglholmen er blandt aktiviteterne i København. Hertil kommer projekter i Farum, Køge og Odense. I 2017 startes flere projekter op, blandt andet på havnen i Horsens. Netop Østjylland med Aarhus og Trekantsområdet er interessant for Arkitektgruppen.

Arkitektgruppen forventer at fortsætte væksten i 2017 blandt andet via fokus på bæredygtigt byggeri samt ved at øge aktiviteterne på Fyn og i Jylland.

– Siden krisen har vi primært fokuseret på Hovedstadsområdet, men vi håber at kunne starte projekter op i flere nye dele af landet allerede i 2017. Samtidig vil vi også gerne øge antallet af projekter med bæredygtigt byggeri. Det er et område, som er i rivende udvikling, og hvor vi allerede besidder en stor erfaring, siger Robin Feddern.

Et eksempel på bæredygtige byggerier er Ressourcerækkerne og Upcycles Studios i Ørestad Syd, der består af både lejligheder, erhverv og rækkehuse i tre plan med egen garage og tagterrasse. Byggeriet opføres som bæredygtigt byggeri med lavt energiforbrug og høj anvendelse af genbrugs- og upcyclede materialer.

Kommentarer

Seneste nyt

Normals kontordomicil og tre andre projekter giver entreprenør rekordomsætning

Pluss, Regnskab og resultater, Entreprenører / onsdag 19. juni 2019

Base Erhverv fordobler årsresultat og øger omsætning med 48 procent

Regnskab og resultater, Entreprenører / onsdag 19. juni 2019

Niam vil øge porteføljen med en milliard kr. i 2019

Investor i Ejendom, Pluss, Investering / tirsdag 18. juni 2019

Sagsbehandling af afgørelse om Ejendomsselskabet Nordens boligplaner skal gå om

Pluss, Projektudvikling, Jura / onsdag 19. juni 2019

Forretningen vokser støt hos Maycon

Regnskab og resultater, NYHEDER DANMARK, Projektudviking / onsdag 19. juni 2019

Industriens Pension henter chef for investeringsrisiko hos AP Pension

Virksomheder og mennesker / onsdag 19. juni 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Property manager/ejendomsadministrator

       

Executive Assistant

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland