Singapore-investor køber 30 procent af Weoffices for tocifret millionbeløb

Goldbell Group, der ejes af milliardæren William Chua fra Singapore, har overtaget 30 pct. af Weoffices gennem en tocifret millioninvestering, skriver Dagbladet Børsen.

Målet er, at pengene, der skal investeres over de næste tre år, kan hjælpe med at brede firmaets koncept ud til hele landet.

– Det betyder rigtig meget for os. Det giver os mulighed for at udføre planen om at blive landsdækkende, siger stifter af Weoffices, Malthe Vad, til Børsen.

Tre fjerdedele af beløbet indskydes i virksomheden med det samme, mens de resterende 25 pct. kommer i to portioner over 2018 og 2019.

I sommeren 2016 åbnede Weoffices sin første afdeling på Christianshavn, hvor man har indrettet kontorlokaler med fokus på hyggelige og inspirende omgivelser frem for de traditionelle hvide, grå og sorte kontorhoteller.

Planen er, at selskabet skal åbne omkring 10 afdelinger i Odense, Aarhus, Vejle og Aalborg.

Derefter skal forretningen udbredes til resten af Norden, med start i Malmö.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder