Bettina Julian Gravers

Kuben Management henter ny juridisk chefrådgiver fra Dansk Byggeri

For at imødekomme en stigende tilgang af opgaver inden for komplekse udbuds- og byggeprojekter har Kuben Management ansat Bettina Julian Gravers som juridisk chefrådgiver på kontoret i København.

Bettina Julian Gravers er uddannet advokat og kommer fra en stilling hos Dansk Byggeri, hvor hun gennem de seneste fem år har rådgivet og undervist entreprenører både inden for generelle juridiske forhold som udbuds- og entrepriseret og i forbindelse med konkrete projekter, kontrakter og tvister.

Bettina Julian Gravers har tidligere været ansat i Slots- og Ejendomsstyrelsen, hvor hun forhandlede kontrakter inden for fast ejendom, herunder særligt lejeret, entrepriseret og OPP-projekter, og hos Winsløw Advokatfirma, hvor hun ydede rådgivning inden for fast ejendom og projektudvikling.

-Bettinas Julian Gravers stærke rådgiverprofil inden for især entreprise- og udbudsretlige problemstillinger, samt erfaring med formidling af kompliceret juridisk teori og praksis til ikke-jurister, gør hende til en velfunderet og proaktiv juridisk ressource, som Kuben Management nu tilbyder sin portefølje af bygherrer på såvel små som store byggesager, forventer Kuben Management.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder