Estate Media –

Nyheder – Danmark

(Foto: Kristian Foss)

EDC ser fremgang på Sjælland: Åbner nyt kontor i Slagelse

EDC Poul Erik Bech ser fremgang i transaktionerne på Sjælland og åbner nyt erhvervscenter i Slagelse.

Mens priserne på ejendomme i hele Danmark er skudt i vejret de seneste år, så har Sjælland hængt lidt i bremsen. Men nu begynder der så småt at komme gang i transaktionerne i de mellemstore byer hvor interessen betyder, at flere sælgere af ejendomme også melder sig på banen.

Derfor har EDC Poul Erik Bech, som tidligere kun har haft erhvervscentre i Roskilde, Køge og Næstved på Sjælland, nu åbnet endnu en butik i Slagelse, hvor man til april tilknytter partneren Sven Lyse.

– I 2016 har vi set langt flere transaktioner og på to år er priserne næsten steget med 30 pct. i Region Sjælland. Det har også lokket væsentligt flere sælgere frem, som har siddet på ejendomme siden krisen, hvilket gør det interessant for os at åbne endnu en butik i regionen, siger John Borrisholt, der er regionsdirektør og partner i EDC Poul Erik Bech.

Modsat andre steder i landet er Sjælland den region, hvor EDC er mindst til stede sammenlignet med konkurrenterne. Men erhvervsmægleren tror på, at Sjælland kan blive en region, hvor der er potentiale for at ske rigtig mange transaktioner i fremtiden.

– Flere folk flytter til de store byer i regionen og mange har mere plads, end de har brug for, mens andre virksomheder skal finde større lokaler at være i. Vi ser nu også en interesse fra større investorer, som er begyndt at kigge på området som et reelt alternativ til København, siger John Borrisholt.

Lille risiko – stort afkast
Han nævner eksempelvis, at EDC har en portefølje med ejendomme på primære beliggenheder på Lolland Falster til salg for 50 mio. kr.

– Man kan forestille sig, at en række investorer, som i forvejen har investeret en del af pengene i København med et lavt afkast, kan gå ud og sætter pengene i ejendomme her, hvor de er i god stand og lejekontrakterne lange. Her er der mulighed for at gå ud og diversificere porteføljen og få et højere afkast, siger John Borrisholt.

Han tror på, at det snart begynder at blive rigtig interessant at investere i mellemstore byer på Sjælland, da de fortsat vil tiltrække folk fra oplandet ligesom de store byer gør det i resten af landet.

– Der vil fortsat være en demografisk vækst selvom den sker i mindre skala her. Jeg tror på, at vi vil se en større omsættelighed af ejendomme her i den kommende tid – selvfølgelig mest på boligudlejningsejendomme, siger John Borrisholt.

Kommentarer

Seneste nyt

Fusioner og konsolideringer skal være med til at vende nedgang i EDC Erhverv

Pluss, Erhvervsmæglere / lørdag 30. maj 2020

Ugen i Ejendom: Fremgang og store handler

Ugen i ejendom / lørdag 30. maj 2020

Kontorejendom i København K skifter ejer i handel til 181 millioner kr.

Pluss, Investering, København, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Markant fald i top- og bundlinjen i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Pluss, Regnskab og resultater, Erhvervsmæglere / fredag 29. maj 2020

Danmarks største entreprenør forventer at øge omsætningen en spids

Regnskab og resultater, Entreprenører / fredag 29. maj 2020

Nordisk investor køber 160 boliger og erhverv i Tingbjerg af Innovater

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 11. juni kl. 10:00

WEBINAR: Hotelmarkedet efter Corona

- med Christian Kielgast, Peter Haaber og Kamilla Sevel

Onsdag den 17. juni kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

- investeringer i Vejle, Kolding og Fredericia

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland