Estate Media –

Nyheder – Danmark

(Foto: Kristian Foss)

EDC ser fremgang på Sjælland: Åbner nyt kontor i Slagelse

EDC Poul Erik Bech ser fremgang i transaktionerne på Sjælland og åbner nyt erhvervscenter i Slagelse.

Mens priserne på ejendomme i hele Danmark er skudt i vejret de seneste år, så har Sjælland hængt lidt i bremsen. Men nu begynder der så småt at komme gang i transaktionerne i de mellemstore byer hvor interessen betyder, at flere sælgere af ejendomme også melder sig på banen.

Derfor har EDC Poul Erik Bech, som tidligere kun har haft erhvervscentre i Roskilde, Køge og Næstved på Sjælland, nu åbnet endnu en butik i Slagelse, hvor man til april tilknytter partneren Sven Lyse.

– I 2016 har vi set langt flere transaktioner og på to år er priserne næsten steget med 30 pct. i Region Sjælland. Det har også lokket væsentligt flere sælgere frem, som har siddet på ejendomme siden krisen, hvilket gør det interessant for os at åbne endnu en butik i regionen, siger John Borrisholt, der er regionsdirektør og partner i EDC Poul Erik Bech.

Modsat andre steder i landet er Sjælland den region, hvor EDC er mindst til stede sammenlignet med konkurrenterne. Men erhvervsmægleren tror på, at Sjælland kan blive en region, hvor der er potentiale for at ske rigtig mange transaktioner i fremtiden.

– Flere folk flytter til de store byer i regionen og mange har mere plads, end de har brug for, mens andre virksomheder skal finde større lokaler at være i. Vi ser nu også en interesse fra større investorer, som er begyndt at kigge på området som et reelt alternativ til København, siger John Borrisholt.

Lille risiko – stort afkast
Han nævner eksempelvis, at EDC har en portefølje med ejendomme på primære beliggenheder på Lolland Falster til salg for 50 mio. kr.

– Man kan forestille sig, at en række investorer, som i forvejen har investeret en del af pengene i København med et lavt afkast, kan gå ud og sætter pengene i ejendomme her, hvor de er i god stand og lejekontrakterne lange. Her er der mulighed for at gå ud og diversificere porteføljen og få et højere afkast, siger John Borrisholt.

Han tror på, at det snart begynder at blive rigtig interessant at investere i mellemstore byer på Sjælland, da de fortsat vil tiltrække folk fra oplandet ligesom de store byer gør det i resten af landet.

– Der vil fortsat være en demografisk vækst selvom den sker i mindre skala her. Jeg tror på, at vi vil se en større omsættelighed af ejendomme her i den kommende tid – selvfølgelig mest på boligudlejningsejendomme, siger John Borrisholt.

( Besøgt 526 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Ny topchef i Bonava skal vende udviklingen – dækningsgrad på vej under 2 procent

Pluss, Bolig, Virksomheder og mennesker / onsdag 25. november 2020

Derfor foretrækker investorer i stigende grad Sverige

Investering, Transaktioner / onsdag 25. november 2020

Ny amerikansk investor i Danmark køber kompleks for en lille milliard kr.

Pluss, Bolig, Investering, København, Transaktioner / tirsdag 24. november 2020

Ny topduo skal gøre Niam til verdens førende fondsforvalter

Pluss, Investering, Virksomheder og mennesker / onsdag 25. november 2020

Køber Odense-ejendom for 27,5 millioner kr.

Pluss, Industri og logistik, Investering, Odense, Transaktioner / onsdag 25. november 2020

Jacob de Lichtenberg: Jeg har været totalt ude af min komfortzone

Ung i Ejendom / tirsdag 24. november 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 1. december kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i København mod 2021

- år 1 efter den nye Kommuneplan

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030
Estate Podcast

Seneste nyheder