Vilhelm Lauritzen og Karlsson vandt ejendomsbranchens Gyldne Palmer i Cannes

Torsdag aften kunne en glad Thomas Scheel, partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter, gå på scenen i Cannes og modtage ejendomsbranchens svar på de Gyldne Palmer for Nyt Psykiatrisygehus Slagelse.

Projektet har følgende aktører involveret:

Bygherrerådgiver: Kuben Management

Totalrådgiver: Karlsson Arkitekter og Vilhelm Lauritzen (konsortium).

Underrådgivere: Signal Arkitekter, Schønherr Landskab, Moe & Brødsgaard, NNE Pharmaplan og CENERGIA

Byggeledelse: Rambøll Danmark A/S

Nyt Psykiatrisk Hospital i Slagelse var nomineret i kategorien Best Healthcare Development, mens P-hus Lüders i Nordhavn, tegnet af JAJA Architechts og Årstiderne Arkitekter, var nomineret i kategorien Best Refurbished Building:

Derudover var Christiansholm (Papirøen), tegnet af COBE og udviklet af Danica Ejendomme, Unionkul Ejendomme, Nordkranen samt By & Havn, nomineret i Best Futura Projekt.

Blandt de øvrige nominerede var Henning Larsen Architects for tyske Siemens hovedsæde og

Danmark gik tomhændet hjem i 2016, selvom vi også var flot repræsenteret med 3 nomineringer, men har flere gange tidligere også fået en Mipim Award, der uddeles i samme auditorium i Palais des Festival i Cannes. Og i år altså med Thomas Scheel på scenen.

Mipim

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Se alle

Seneste nyt

Populære nyheder