Estate Media –

Nyheder – Danmark

Rigensgade 11 (Foto: Lintrup & Norgart)

Meyers Catering og rekrutteringsbureau lejer 1614 kvm. i københavnsk kontorejendom

Meyers Catering og rekrutteringsbureauet Compass Human Resources Group har lejet 1.614 kvm i kontorejendom tæt på Kongens Have i København

Kristian Foss

onsdag 15. marts 2017 9:54

Ejendommen Rigensgade 11 i København K har på kort tid fået udlejet hovedparten af bygningens godt 2.500 kvm. Bygningen blev opført i 1759 af hæren som officersboliger og munderingsdepot – og blev mange år senere omdannet til kontorer.

I dag er ejendommen et eksklusivt multibrugerhus med fælles gårdhave, mødelokaler og personalerestaurant, som Meyers Catering skal drive. Ved udgangen af 2016 flyttede det internationale patentbureau Awapatent ud af bygningen, og allerede i februar var aftaler med to nye lejere i hus: Compass Human Resources Group og Meyers Contract Catering.

– Vi var efterhånden vokset ud af vores lokaler på Christianshavn og er meget tilfredse med miljøet, omgivelserne og indretningen i Rigensgade. Vi får vores egen etage, så vi kan sidde samlet med den dynamik og sparring, det giver. Vi har særlige krav, fordi kandidater og kunder skal kunne komme og gå diskret. Erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart, der har haft ejendommen til udlejning, var gode til at lytte til vores behov og formåede sammen med arkitekten at vise, hvordan lokalerne kunne tilpasses vores ønsker, siger Ole Dreyer, adm. direktør og partner i Compass med op imod 30 ansatte i den danske afdeling.

Tæt på metrostation
Rigensgade ligger i gåafstand til Østerport og Nørreport station og endnu tættere på Marmorkirken, hvor metrostationen åbner i 2019. Desuden har ejendommen – ganske unikt for København K – 30 p-pladser, hvilket er meget efterspurgt blandt mange virksomheder, der foretrækker at bo i centrum.

– Vi er vokset ud af vores lokaler på Vognmagergade, og den centrale beliggenhed er vigtig for os: 15-20 af vores 80 kunder ligger meget tæt på – butikker, restauranter, ministerier, Dansk Sygeplejeråd, Det Kongelige Teater og Det Kongelige Bibliotek. De kunder besøger vi på vores firmacykler, som sparer os for en masse tid, da parkering i centrum er en tidsrøver, siger Merete Holst, adm. direktør i Meyers Contract Catering. Virksomheden har godt 650 ansatte, og hovedparten arbejder i kantiner og restauranter hos kunderne.

Knap 30 ansatte får fra juli 2017 arbejdsplads på 1. sal i det gamle munderingsdepot. Man forsøger at udleje hele ejendommen før et eventuelt salg.

– Vi er i seriøse forhandlinger om at udleje den øverste etage, og planen er, at ejendommen om kort tid bliver sat til salg. Dermed har vi endnu en gang tilført en ejendom merværdi forud for et salg ved at udvikle og udleje den – det er en af vores kernekompetencer. Ejendommen er fredet og dermed undtaget for ejendomsskat, og fredningen giver ingen problemer i forhold til at indrette og drive moderne kontorarbejdspladser, siger Stig Lintrup, adm. direktør og partner i Lintrup & Norgart.

Kommentarer

Seneste nyt

Fusioner og konsolideringer skal være med til at vende nedgang i EDC Erhverv

Pluss, Erhvervsmæglere / lørdag 30. maj 2020

Ugen i Ejendom: Fremgang og store handler

Ugen i ejendom / lørdag 30. maj 2020

Kontorejendom i København K skifter ejer i handel til 181 millioner kr.

Pluss, Investering, København, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Markant fald i top- og bundlinjen i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Pluss, Regnskab og resultater, Erhvervsmæglere / fredag 29. maj 2020

Nordisk investor køber 160 boliger og erhverv i Tingbjerg af Innovater

Pluss, Bolig, Investering, Transaktioner / fredag 29. maj 2020

Nrep vælger Casa til at opføre 57.000 kvm stort projekt

Byudvikling, Investering, København / torsdag 28. maj 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 11. juni kl. 10:00

WEBINAR: Hotelmarkedet efter Corona

- med Christian Kielgast, Peter Haaber og Kamilla Sevel

Onsdag den 17. juni kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet

- investeringer i Vejle, Kolding og Fredericia

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland