Estate Media –

Nyheder – Danmark

Rigensgade 11 (Foto: Lintrup & Norgart)

Meyers Catering og rekrutteringsbureau lejer 1614 kvm. i københavnsk kontorejendom

Meyers Catering og rekrutteringsbureauet Compass Human Resources Group har lejet 1.614 kvm i kontorejendom tæt på Kongens Have i København

Kristian Foss

onsdag 15. marts 2017 9:54

Ejendommen Rigensgade 11 i København K har på kort tid fået udlejet hovedparten af bygningens godt 2.500 kvm. Bygningen blev opført i 1759 af hæren som officersboliger og munderingsdepot – og blev mange år senere omdannet til kontorer.

I dag er ejendommen et eksklusivt multibrugerhus med fælles gårdhave, mødelokaler og personalerestaurant, som Meyers Catering skal drive. Ved udgangen af 2016 flyttede det internationale patentbureau Awapatent ud af bygningen, og allerede i februar var aftaler med to nye lejere i hus: Compass Human Resources Group og Meyers Contract Catering.

– Vi var efterhånden vokset ud af vores lokaler på Christianshavn og er meget tilfredse med miljøet, omgivelserne og indretningen i Rigensgade. Vi får vores egen etage, så vi kan sidde samlet med den dynamik og sparring, det giver. Vi har særlige krav, fordi kandidater og kunder skal kunne komme og gå diskret. Erhvervsmæglerfirmaet Lintrup & Norgart, der har haft ejendommen til udlejning, var gode til at lytte til vores behov og formåede sammen med arkitekten at vise, hvordan lokalerne kunne tilpasses vores ønsker, siger Ole Dreyer, adm. direktør og partner i Compass med op imod 30 ansatte i den danske afdeling.

Tæt på metrostation
Rigensgade ligger i gåafstand til Østerport og Nørreport station og endnu tættere på Marmorkirken, hvor metrostationen åbner i 2019. Desuden har ejendommen – ganske unikt for København K – 30 p-pladser, hvilket er meget efterspurgt blandt mange virksomheder, der foretrækker at bo i centrum.

– Vi er vokset ud af vores lokaler på Vognmagergade, og den centrale beliggenhed er vigtig for os: 15-20 af vores 80 kunder ligger meget tæt på – butikker, restauranter, ministerier, Dansk Sygeplejeråd, Det Kongelige Teater og Det Kongelige Bibliotek. De kunder besøger vi på vores firmacykler, som sparer os for en masse tid, da parkering i centrum er en tidsrøver, siger Merete Holst, adm. direktør i Meyers Contract Catering. Virksomheden har godt 650 ansatte, og hovedparten arbejder i kantiner og restauranter hos kunderne.

Knap 30 ansatte får fra juli 2017 arbejdsplads på 1. sal i det gamle munderingsdepot. Man forsøger at udleje hele ejendommen før et eventuelt salg.

– Vi er i seriøse forhandlinger om at udleje den øverste etage, og planen er, at ejendommen om kort tid bliver sat til salg. Dermed har vi endnu en gang tilført en ejendom merværdi forud for et salg ved at udvikle og udleje den – det er en af vores kernekompetencer. Ejendommen er fredet og dermed undtaget for ejendomsskat, og fredningen giver ingen problemer i forhold til at indrette og drive moderne kontorarbejdspladser, siger Stig Lintrup, adm. direktør og partner i Lintrup & Norgart.

Kommentarer

Seneste nyt

Her er Danmarks PropTech-miljø

PropTech / onsdag 21. august 2019

Alma Property Partners åbner kontor i Danmark med ny landechef

Investering, Virksomheder og mennesker / onsdag 21. august 2019

Almen boligforening bygger 226 boliger i Carlsberg Byen

Bolig, Byggeri, Investering, København / onsdag 21. august 2019

Kullegaard finder nye direktører og udvider ejerkredsen

Arkitektfirmaer, Virksomheder og mennesker / onsdag 21. august 2019

Scandinavian Shopping Center Partners køber jysk center med 35 butikker

Pluss, Investering, Retail, Transaktioner / tirsdag 20. august 2019

Niam sælger 16.000 kvm til Region Hovedstaden

Pluss, Investering, København, Transaktioner / tirsdag 20. august 2019

Kommende konferencer

Torsdag den 29. august kl. 11:30

Ejendomsdagene 2019

- alt der glimter er ikke guld!

Tirsdag den 10. september kl. 09:00

ABR 18 i praksis

- kontrakter, honorering og tvisteløsning

Jobmarked

Nyeste opslag

Property manager/ejendomsadministrator

       

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland