Kenneth Horst Hansen. Foto: Maria Schultz

Kenneth Horst Hansen bliver konstitueret planchef i København

Byggeriet boomer i København og mange af ejendomsbranchens aktører er afhængige af, at den overordnede planlægning rent faktisk spiller planmæssigt. Det kom derfor som en overraskelse, at den respekterede Ingvar Sejr Hansen i forrige uge kunne offentliggøre, at han nu skal være vicedirektør i Frederiksberg Kommune.

Ledelsen i økonomiforvaltningen har nu besluttet, at indtil der er fundet en permanent løsning, bliver teamleder Kenneth Horst Hansen konstitueret som planchef.

Kenneth Horst Hansen er i dag teamleder i Center for byudvikling i Københavns Kommune, hvor rammerne bliver fastlagt for en balanceret fysisk udvikling af København og byens aktiver.

Desuden er centeret ansvarlig for kommuneplan, kommuneplantillæg, de nye byområder herunder Ørestad, Sydhavnen, Carlsberg og Nordhavn, boligpolitik og plandelen af erhvervspolitikken herunder for detailhandlen i København.

Kenneth Horst Hansen har blandt andet udarbejdet en større analyse af kommunens erhvervsudvikling, som i dag er en del af baggrunden for kommunens stillingtagen til ønsker om konvertering og omdannelse af erhvervsarealer til eksempelvis boligformål, og han er således allerede godt bekendt med stoffet ligesom han har arbejdet tæt sammen med Ingvar Sejr Hansen.

Ingvar Sejr Hansen holder afskedsreception på Rådhuset den 24. kl 14-16.

Læs også Ingvar Sejr Hansen skal være vicedirektør i Frederiksberg Kommune

Læs også Ugen i Ejendom: Farvel til en kendt planchef

 

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder