Jesper Dalsgaard (Foto: Rambøll)

Rambøll udnævner ny global direktør til at stå i spidsen for byggeriforretningen

Jesper Dalsgaard, 49, er udnævnt som ny global direktør for den 4200 mand store byggerienhed hos Rambøll. Jesper Dalsgaard har været i Rambøll siden 2013. Før det arbejdede han som business development director i VKR Holding, hvor han blandt andet var ansvarlig for fusioner, opkøb og frasalg.  Han har endvidere haft ledende stillinger på koncernniveau i Boston Consulting Group, C.W. Obel og A.T. Kearney.

Hans mål er at skabe vækst og internationalisering af Rambølls ydelser inden for byggeriet i et tæt samarbejde med kolleger i Rambølls geografier.

– Rådgivning inden for byggeri har tidligere været et lokalt og nationalt anliggende, men det er under forandring. Vores kunder forventer i dag, at vi er i stand til at stille med det bedste team, uanset, hvor de kommer fra. Som global rådgiver giver det os gode muligheder på den internationale scene. Jesper Dalsgaard er en strategisk leder med kommercielt tæft og en lang erfaring som leder inden for byggeriet, hvor han har haft fokus på internationalisering og udvikling af nye services. Vi har store forventninger til hans evner til at skabe international vækst og udvikling i Rambølls byggeriforretning, siger Søren Holm Johansen, koncerndirektør i Rambøll.

Rambølls byggeriforretning er i dag nordisk førende og Jesper Dalsgaards første opgave bliver at identificere de fokusydelser inden for byggeri, som skal føres ud over de nordiske grænser og ind i en global arena. En anden vigtig rolle bliver at samle byggerikompetencerne på tværs af alle lande, som Rambøll opererer i, og sætte det bedste team fra hele Rambøll på de større opgaver, som virksomheden løser i fremtiden.

Han ser frem til udfordringerne og mener, at digitalisering bliver et af de afgørende konkurrenceparametre for Rambøll for at vinde i markedet og komme endnu tættere på kunderne.

 – Digitaliseringen er rykket ind i byggeriet, og det giver muligheder for dem, der formår at gribe dem. I fremtiden vil dem, der har teknologiforståelsen være tættest på kunderne. I Rambøll vil vi derfor bruge digitaliseringen som løftestang til at komme endnu tættere på kunderne og vinde på det globale marked, siger Jesper Dalsgaard, global direktør i Rambøll Byggeri.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder