(Foto: Colliers)

Colliers International henter David Loft fra Deloitte

Colliers International har ansat 27-årige David Loft som erhvervsejendomsmægler der skal have base på Gammel Kongevej i København. Her indgår han i kontorgruppen, der er eksperter indenfor køb, salg, leje og udlejning af kontorejendomme. 

– David er et åbenlyst talent med en stærk teoretisk ballast og præcist det drive, der skal til for at få succes på det københavnske erhvervsejendomsmarked og jeg glæder mig til samarbejdet, siger Peter Lassen, COO hos Colliers.

David kommer fra en stilling som konsulent hos Deloitte Consulting CFO Finance. Han har desuden drevet sit eget konsulentfirma – Loft Consulting – hvor han bl.a. har været rådgiver ved køb og salg af ejerboliger og andelsboliger, ligesom han har arbejdet med værdiansættelse og optimering af virksomheder.

David er uddannet Cand.Merc. Finansiering og regnskab fra Copenhagen Business School.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder