Billede af de to direktører Peter Lindholm (t.v.) og Ulrik Raysse (t.h.) der fejrer samarbejdsaftalen med champagne. (Foto: ARCnordic)

Danske arkitektfirmaer indgår strategisk samarbejde

De danske arkitektfirmaer ARCnordic og Arrow har besluttet at indgå et tæt og forpligtende samarbejde.

– Vi tror på, at markedet kan se, at når vi forbliver to selvstændige og meget specialiserede firmaer, så bliver vi en stærkere fælles enhed, der skaber merværdi for vores kunder og samarbejdspartnere, siger Peter Lindholm, direktør i ARCnordic.

Arrow står bag flere projekter i både USA, Irland, Sverige, Dubai og Litauen, men det er første gang at de træder ind på det danske marked.

– Vores fælles mission er at give den danske arkitektbranche det, den mangler – nemlig kombinationen af vores høje internationale niveau indenfor nytænkende arkitektur og ARCnordics mangeårige specialisering og erfaring med mere klassisk dansk arkitektur, byggeteknik og specialiseret byggeledelse, siger Ulrik Raysse, direktør i Arrow, der står bag flere projekter i både USA, Irland, Sverige, Dubai og Litauen.

De to direktører understreger, at en fusion imellem de to firmaer ikke er nærliggende.

– Det har vi naturligvis drøftet, og vores konklusion var helt klart, at vi sikrer vores unikke spidskompetencer bedst, hvis vi fortsætter som to selvstændige specialvirksomheder, men sammen tilbyder det bedste af to verdener i én samlet løsning, siger Ulrik Raysse.

De to nye samarbejdspartnere har sammen og i fællesskab med UNStudio fra Holland budt ind på det nye vandkulturhus på Papirøen, ligesom man er i fuld gang med et konkurrenceprojekt på den 100 mio. kr. store ombygning af Gilleleje Skole.

– Og der er mere på vej, lover Ulrik Raysse, der med fransk far og dansk mor, glæder sig til endelig at skulle bygge i Danmark.

MIPIM som afsæt
Om blot en uge bliver Cannes i Frankrig det summende centrum, når mere end 25.000 ejendomsfolk fra hele verden samles til den årlige MIPIM-konference, og der vil det nye Arrow + ARCnordic-samarbejde for alvor blive markedsført.

– Vi glæder os naturligvis over timingen, selvom vi nok må erkende, at den er lidt tilfældig, smiler Peter Lindholm, der ser frem til at møde både eksisterende og nye samarbejdspartnere i det sydfranske. Ulrik Raysse uddyber:

– Vi bor på en båd i havnen dernede, og vi har allerede mange aftaler med gæster, der kommer forbi for at høre om os og tale fremtidigt samarbejde. Men har andre lyst til at møde os dernede, så er det bare at kontakte Peter eller jeg, slutter Ulrik Raysse,

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder