Estate Media –

Nyheder – Danmark

Renoverede boliger på Diget (Foto: Søren Aagaard)

10-årig renovering til 940 millioner kr. skal give nyt liv i Glostrup

Enemærke & Petersen har i samarbejde med JJW Arkitekter og Danakon Rådgivende Ingeniører afleveret 252 nyrenoverede boliger, der udgør første etape af renoveringen af Stadionkvarterets 1.140 boliger i Glostrup, som er planlagt færdigt i slutningen af 2019.

Kristian Foss

torsdag 2. marts 2017 10:30

JJW Arkitekter, Danakon Rådgivende Ingeniører og entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen har afsluttet renoveringen af 252 boliger i Glostrup. Selskaberne er dermed igennem første etape med renoveringen af Stadionkvarterets 1.140 boliger.

Renoveringen omfatter renovering af murværk, udskiftning af tage og vinduer, ny ventilation i hele bebyggelsen og udvidelser af de eksisterende altaner. Derudover bliver nogle af de mindre lejligheder lagt sammen for at kunne imødekomme en moderne boligindretning. Samtidigt bliver en stor del af lejlighederne indrettet med særligt hensyn til god tilgængelighed for gangbesværede.

Det murede forstadsbyggeri fra 50’erne og 60’erne har været en stor succes for den almene sektor, og mange af bygningerne er tegnet af tidens fremtrædende tegnestuer, som var optaget af at skabe gode boligforhold for den almindelige dansker. Lige nu står den bygningstype til gengæld over for en større renoveringsbølge, så boligerne kan blive ført up-to-date – hvilket indbefatter energiforbedringer, lejlighedssammenlægninger, øget tilgængelighed og gentænkning af udearealer.

-Selvom Stadionkvarteret er en samlet afdeling, er de enkelte etaper så forskellige at de kræver individuelle indsatser. Som rådgivere har vi særlig fokus på at være tydelige i vores kommunikation og arbejder med inddragelse i flere niveauer. Inddragelsesprocesserne gennemføres i tæt samarbejde med bygherre. Vi har haft en procesleder udpeget fra starten af projektet, som er dygtig til at kommunikere visuelt og kreativt. Der er udarbejdet to mock-ups af lejlighederne, der har gjort det muligt for beboerne at tage stilling til de nye fysiske ændringer. Vi har haft en bog liggende fremme i lejligheden til kommentarer og tanker, så deres input er inkludereret i praksis, oplyser JJW om projektet.

Renoveringen af Stadionkvarteret forventes færdiggjort ultimo 2019. Alene JJWs honorar udgør 66 millioner kr.

Kommentarer

Seneste nyt

Bostads halvårsoverskud falder til 1 million kr. fra 21 millioner kr.

Pluss, Regnskab og resultater, Investering / torsdag 27. februar 2020

Lokal investor afhænder sjællandsk ejendomsportefølje for 77 millioner kr.

Pluss, Erhvervsmæglere, Transaktioner / torsdag 27. februar 2020

To store opgaver med køberrådgivning giver RED lyst til mere

Pluss, Erhvervsmæglere / torsdag 27. februar 2020

Mipim-team: Messen bliver gennemført

Mipim / torsdag 27. februar 2020

Op til 45.000 kvm boliger på vej i Kulbanekvarteret i Valby

Bolig, Byggeri, Investering, København / torsdag 27. februar 2020

Kuben Management overtager endnu et firma – fjerde opkøb på fire år

Rådgivere, Transaktioner, Virksomheder og mennesker / torsdag 27. februar 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 3. marts kl. 13:00

Træbyggeri

- muligheder, erfaringer, udfordringer og vidensdeling

Torsdag den 5. marts kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge 2020

- fra købstad til knudepunkt

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland